Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

   
   
 

Jön: -

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

Rehash - 6x18

2015.04.21. 20:36, Viki
Címkék: tvd rehash 6x18 videó

Bár hétfőnként szokott megjelenni a szokásos Rehash, melyben Arielle Kebbel, a mi egyetlen Lexink elemzi a rajongói tweeteket a legutóbbi résszel kapcsolatban, most viszont késett egy napot, ugyanis csak később tudták felvenni a műsort. Steroline-ról szóló üzeneteket is beválogattak, szóval már érdemes megnézni. Bár Arielle-t mindig érdemes megnézni, istenien adja elő a dolgokat ez a nő.

6x18 - I Never Could Love Like That

2015.04.21. 10:15, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Torrent | Angol felirat | Magyar felirat | Online

Sajnálom, hogy így kiesett a fejemből, hogy hozni kéne a leújabb rész linkjeit. Most pótolom természetesen, bár már úgyis mindannyian láttátok az epizódot, de sebaj! Legközelebb már pénteken kiteszek mindent, ígérem! Azért kommentbe vagy a chatbe leírhatjátok, hogy tetszett ez a rész, ha gondoljátok! Illetve most már nekilátok a Média menünek, a színészek projektjeit igyekszem megosztani veletek, illetve természetesen feltöltöm a TVD évadokat, és a Steroline központú részeket valahogy mindenképp jelölni fogom! ;)

GYILKOS KARAOKE - Stefan és Caroline a kikapcsolt érzelmeikkel pusztítást okoznak a Whitmore-on, Damon kockázatos tervvel áll elő, melynek Lily is a része. Stefan és Caroline legutóbbi vérengzésének áldozatait Jo látja el, Elena pedig rájön, hogy Jo terhes, ez arra készteti, hogy átértékelje a saját életét, mint vámpír. Eközben, mikor Sarah nagy bátorsággal a gyanútlan Enzo ellen fordul, a férfi kénytelen megnyílni a tragikus múltjával kapcsolatban. Végül pedig Tyler és Matt a Scull bárban egy érdekes karaoke miatt veszélybe kerülnek.

TVLine és TV Guide spoilerek

2015.04.20. 23:27, Viki
Címkék: tvd hír interjú

Először is azzal kezdeném, hogy bár bőven vannak újdonságok, az elmúlt két napban nem itthon tartózkodtam, így sajnos nem tudtam elhozni a frisseket, azonban ígérem, mindent pótolni fogok! Illetve időközben rájöttem, hogy még nem is hoztam a legutóbbi rész letöltési és online linkjét, így a legközelebbi posztomban ezt fogom közzétenni, hogy innen is elérhessétek.

Lassan eljutunk az évadzáróig, május 14-én lesz leadva a 6. szezon utolsó epizódja. Így természetesen sorra kerülnek elő spoilerek. A TVLine az alábbi spoilert jelentette meg az elkövetkező részekkel kapcsolatban - már csak négy van vissza! -, szerencsére Steroline-ról is írnak benne, bár nem sokat kaptunk, de a semminél több.

"Örömmel építjük fel az első esküvőt a sorozatunkban," osztotta meg Caroline Dries exklúzív producer. "Szóval már alig várjuk az elő-esküvői rituálékat, melyek együtt járnak a nagy nappal. Tudod, sztriptíz, legénybúcsú, esküvői ruhák...vérontás, ilyesfajta dolgok." Eközben többet meg fogunk tudni Mama Salvatore réteges történetéről, Stefan megpróbálja megállítani a dehumanizált Caroline-t a pusztulás felé vezető úton, és Bonnie legutóbbi lépéseinek megdöbbentő és rémisztő következményei lesznek.

A TV Guide is meglepett bennünket spoilerekkel, én pedig igencsak elkezdtem aggódni kedvenc párosunk miatt, bár remélem és bízom benne, hogy feleslegesen parázom. Mondjuk nem biztatóak a kapott spoilerek, de csakis arra tudok gondolni, hogy nyilván ez a cél. Most kiakasztják a producerek az elcsepegtetett infókkal a rajongókat, hogy aztán csodás pillanatokat kapjunk a legvégén. Én ebben hiszek. Muszáj, különben tuti összeomlok.

Nina Dobrev távozásával a sorozatból a nagy kérdés az: Elena meg fog halni? Míg mi arra fogadunk, hogy megkapja a gyógyírt, addig Caroline Dries exklúzív producer arra figyelmeztet, zsepi után fogunk kapkodni. "Megvolt az az előnyünk, hogy tudtunk Nina távozásáról egy ideje, szóval képesek voltunk megírni azt a búcsút, ami szerintünk a legkielégítőbb lesz egy ennyire szeretett karakternél," mondja Dries. "Érzelmileg elakadtunk, még az írásban is, de azt hiszem, Julie [Plec, exklúzív producer] egyet fog érteni, hogy amikor eljött az ideje, hogy tollat ragadjunk, a sztori természetesen áradni kezdett." Ami a többit illeti, számítsunk arra, hogy a helyzet kissé kényelmetlenné válik Stefan és Caroline között, mikor a lány visszakapja az emberségét, és ők ketten végre megbeszélik a dolgokat Jo és Alaric esküvőjén, az utolsó előtti részben. "Caroline, Stefanhoz hasonlóan, mélyen szégyellni fogja mindazt, ami elhangzott és történt, és az ő küzdelme az lesz, hogy összeegyeztesse azokat az érzéseket és találjon egy módot arra, hogy túljusson rajtuk," ecseteli Dries. "Mikor Caroline a lelkiismeret-furdalás és a bűntudat homályában van, nem érez lehetségesnek egy valódi kapcsolatot Stefannal." Ó, és ne számítsunk rá, hogy Kai már nincs a képben! Ő és az új vérszomjas "állatseregletének" visszatérése 1903-ból ábrázolva lesz.

6x19 - Because bővített előzetes

2015.04.17. 10:58, Viki

Azzal kezdeném, hogy nagyon tetszett az új rész, bár ezt egyértelművé tettem az élő blogban is. Ugyan eget rengetően nagy és sok Steroline pillanatot nem kaptunk, de ami volt, az fergeteges volt! Szinte égek a vágytól, hogy kritikát írjak a 6x18-ról, de nem kárhoztatlak arra, hogy az ömlengésem olvassátok. A lényeg, hogy nagyon is csodás volt a rész. Mást nem merek írni, mert szerintem nem mindenki nézte élőben, és nem szeretném lelőni a poént, szóval egyelőre spoilermentes maradok. A bővített promót viszont meghoztam, de csakis az nézze meg, aki már látta az új részt, hiszen a legnagyobb poént lelövik a trailerben. Annyit elárulhatok, hogy a tegnapi részben történt valami, ami végigkíséri majd a jövő heti epizódot, és történni fog ott egy s más. A videó alá lefordítom, mi hangzik el benne. Szóval olvasni is csak óvatosan, saját felelősségre, ha nem féltek a spoilerektől!

Elena: Kell emlékeztetnem arra titeket, hogy mikor legutóbb próbáltuk visszakapcsoltatni, Caroline ámokfutásba kezdett?
Stefan: Ezúttal nem fog rájönni.
Stefan: Első lépés - meggyőzni őt arról, hogy még mindig ki vagyok kapcsolva.
Caroline: Micsoda úriember.
Stefan: Megkínozni, míg meg nem tör.
Caroline: Nem vagy valós. Nem lehetsz az.
Elena: Ki mondta, hogy szeretne még újra látni?
Elena: Te és Caroline...
Damon: ...csinálták? Ja.

6x18 - I Never Could Love Like That produceri előzetes

2015.04.17. 00:54, Viki

Alig három órával ezelőtt kiadták a produceri előzetest a mai részhez, melyben Julie Plec és Caroline Dries ismét ecsetelik nekünk, mi vár ránk az új epizódban. Természetesen, mint mindig, most is betekintést nyerhettünk új jelenetekbe, köztük Steroline pillanatokat is kaptunk, ráadásul nem akármilyeneket! Plusz már a két író-producer is Bonnie és Clyde párosához hasonlítja kedvenceinket. Én már a 6x16-ot látva azt írtam az élő blogom végére, hogy Steroline bizony Bonnie & Clyde üzemmódba vált. Ez annyira jellemzi jelenleg őket. A betekintőt érdemes megnézni, és bár főleg a Stefan és Caroline momentumok kötnek le most leginkább, de azt se felejtsük el, hogy közben Damon és Mama Salvatore azon munkálkodnak, hogy visszakapcsoltassák az érzelemmentesen tomboló párossal az emberségüket. Szóval ez a dolog is igencsak fontos jelenleg. Én nagyon szurkolok, hogy sikerüljön, hiszen már írtam is, hogy bármennyire is csípem ezt a verziójukat, nem kicsit szeretném, hogy visszakapjuk őket eredeti valójukban. Hátha összejön a dolog. Na meg Enzo múltjára is fény derül, ami szintén foglalkoztat, pláne, mert a karakterrel eddig nem sokat kezdtek az írók. Most végre kibontják őt is, aminek rendkívül örülök. Nos, íme a betekintő videó, a tumblr blogomon pedig szeretettel várlak titeket, ha érdekel az élő blog, amit írni fogok. Kevesebb mint egy óra múlva kezdődik!!!

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)