Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
 Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
 

A cserekérés szünetel!

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

MTV - Steroline jövőjéről

2015.04.09. 23:02, Viki
Címkék: tvd képek hír

Az MTV jó néhány sorozattal kapcsolatos hírt megjelentetett, Nina távozásáról is írtak, és szerencsére a kedvenc párosunk is szóba került. A rájuk vonatkozó részt fordítottam le.

Ami Steroline-t illeti, Stefan és Caroline újonnan felfedezett románca előidézhet néhány meggyőző drámát a következő évadban. Ez, na meg még több Steroline sosem rossz dolog. Ráadásul nagyobb hangsúly fektetésével Caroline-ra - és remélhetőleg a felfrissült és ihlettel teli írók szobájával, ahol jobb szálat fog kapni - úgy gondoljuk, Accola, a mágikus sírós képességeivel csodálatos vezetője lehetne a sorozatnak. Ha pedig minden kötél szakad, a The Vampire Diaries átalakulhat egy Damonről és Enzoról szóló sorozattá, én még mindig nézném.

Nekem egyre jobban tetszik az ötlet és a teória, hogy Caroline lesz a női főszereplő a 7. évadban. Még mindig összeszorul a szívem, ha Nina távozása eszembe jut, ugyanakkor Candice is van olyan tehetséges, és végre igazán bizonyíthatna. Ami azt illeti, most a 6. szezonban jutott először igazán fontos történetszálhoz, amit bizonyára azért kapott meg, hogy előkészítsék neki a terepet a következő évadra, hiszen Nina már a 6. évad kezdete előtt tudta, hogy ez az ő utolsó szezonja. Fokozatosan Caroline került előtérbe, és ez így visszagondolva még logikusabb. Azonban rossz hírem is van: most már szinte teljesen biztos, sőt mondhatni hivatalos, hogy Caroline nem lesz benne a 6. évad 20. epizódjában! Sem a rész leírásában nincs ott a karakter, sem Candice neve a színészek listáján. Ezt rettenetesen bánom, viszont egyelőre örüljünk, hiszen a 18-19. részekben elég sokszor fogjuk őt látni, szerencsére. Plusz nagyon úgy néz ki, legalábbis gyanítható, hogy Caroline legkésőbb a 19. epizódban visszakapcsolja az érzelmeit. Természetesen nem lehetünk ebben biztosak, de reménykedem.

Chris Grismer pedig, aki az évadzárót rendezi, alig egy órával ezelőtt posztolt az Instagramra egy képet a forgatásról. Paul ismét öltönyben, én meg nem bírom kivárni, egyre izgatottabb vagyok azzal kapcsolatban, hogy mit kapunk a szezonzáróban, na meg úgy összességében a maradék öt részben.

A férfi, a mítosz, a nők álma... @paulvedere

Image and video hosting by TinyPic

Április 7. - forgatás

2015.04.08. 17:57, Viki
Címkék: tvd képek hír

Mielőtt bármibe is belefognék, muszáj megköszönnöm, hogy minden egyes nap több mint 100 látogató jön az oldalra. Ez óriási dolog, nem tudom eléggé megköszönni nektek!

Annie Wersching (Lily) és Michael Malarkey (Enzo) előtt muszáj leborulni, ugyanis nekik hála infókhoz és képekhez jutottunk az évadzáróval kapcsolatban. Négy új képet hoztam nektek. Mindegyik tegnapi fotó, az elsőt a Salvatore anyuka által alakított színésznő posztolta, melyen egy kis történelem órába is bepillanthatunk, ugyanis fel lett írva, hogy április 7-én mi más történt még a múltban. Ám minket nem ez érdekel leginkább, hanem a bal oldalt lévő jegyzet. Abból ki is derült, hogy közös Steroline jelenetre számíthatunk, ugyanis Annie és Michael mellett Candice és Paul neve is fel van jegyezve, csak látszik, hogy ők ekkor még nem csekkoltak be. A később kapott képek alapján pedig teljesen egyértelművé vált számunkra, hogy tényleg együtt forgatnak. Ugyan Candice-t egyik képen sem látom, de hála Michaelnek, a második fotóhoz az alábbi szöveget mellékelte:

Éjjeli forgatás. @anniewersching @paulvedere @craccola #TVD #BTS

Ez alapján pedig Candice is garantáltan jelen van. Ez pedig garantált évadzárós Steroline pillanatokat jelent számunkra, szóval örülhetünk! A harmadik fotón Paul látható, és Annie osztotta meg velünk Instagramon keresztül. Akárcsak a negyediket is.

Pózolj Paul Wesley.

Muszáj volt kipróbálnom ezt a pózt tegnap éjjel. #CsináldAWesleyt #TVD #bts #későestiforgatás @paulvedere

Remélem, még sokkal több képet kapunk nem sokára. Na meg információt. Bár már ezekből is le lehet szűrni pár dolgot. Nagyon úgy fest a dolog, hogy Stefan és Caroline együtt fog ügyködni valamin Mama Salvatoréval és Enzóval. Bár mivel nem látom Candice-t a képeken, Annie pedig az egyik itt látható konténerről is tett fel képet, és megkérdezte, hogy szerintünk mi van benne...hát, megfordult a fejemben, hogy Caroline, bár nem tudom, annak mennyi értelme lenne. Viszont végre biztosnak tűnik a dolog, hogy Stefan is tiszteletét teszi a 6. évad 21. részében történő Jo és Alaric esküvőn, melyen Caroline garantáltan ott lesz. Eddig nem kaptunk Stefan jelenlétére utaló bizonyítékokat, most azonban, hogy öltönyben van...így már nem igazán lehetnek kétségeink. Én meg mit nem adnék egy újabb Steroline táncért.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

TVD információk

2015.04.07. 11:34, Viki
Címkék: tvd képek hír

Először is remélem, mindenkinek jól telt a húsvét. Tegnap a hivatalos TVD twitterre felkerült egy új promókép, mégpedig Stefanról. Én már borzasztóan várom az új részt, és kíváncsi vagyok, mi vár kedvenceinkre a történetben!

Mikor a TVD új résszel tér vissza csütörtökön, április 16-án, Stefan több mint készen áll majd a pusztításra.

Image and video hosting by TinyPic

Bár az oldal Steroline-Wescola központú, egyszerűen lehetetlen nem megemlíteni a szomorú hírt, hogy Nina Dobrev, aki Elena Gilbert karakterét alakítja már 6 éve, kiszáll a sorozatból. A hajókázás, melyen Candy ott volt, az ő és Michael Trevino (Tyler) búcsúbulija volt. Sokan botránkoznak meg azon, hogy Paul és Ian miért nem voltak jelen. Nos, nem védeni szeretném a fiúkat, de egyrészt bizonyára mással voltak elfoglalva - Paul ugyebár Phoebe-vel töltötte a napot -, másrészt pedig megvan nekik Nina száma, a forgatásokon is találkoznak, bármikor elbúcsúzhatnak tőle, nem volt kötelező a bulin ott lenniük. Nina borzasztóan fog nekem amúgy hiányozni, mert imádom őt, és Delena a másik kedvenc párosom, de arról nem esett szó, hogy a karakter meg is hal, szóval a következő évadban könnyen kaphatunk Steroline és Delena endgame-et is akár! Épp emiatt feleslegesnek tartom az előre-parázást, várjuk ki a végét!

Az E! Online írt Nina távozásáról egy cikket, melyben a végén Steroline is szóba került annyiban, hogy a színésznő nélkül az új fő szerelmespár akár az évek során fokozatosan felépített Stefan és Caroline is lehet! Ebből a szempontból mondjuk keserédes számomra ez az egész, mert Ninát tényleg imádom, akárcsak Delenát, és könnyezve olvastam el a cikket a távozásáról, de ha ez Steroline-nak nagyobb teret ad - márpedig nagyon úgy fest a dolog -, akkor annak viszont rettenetesen örülök.

Új képek a hétvégéről

2015.04.06. 20:36, Viki

Új hír még mindig nincs Steroline fronton, bár ne aggódjunk, április 16-án végre visszatér a sorozat, legkésőbb azon a héten úgyis kapunk valami kis spoiler morzsát...legalábbis ez általában így szokott lenni. Reménykedjünk. Viszont Wescolát tekintve vannak újdonságok. Ismét a szombati napjukról kaptunk új képeket. Pontosabban Candice férje posztolt egy közös képet a hajókázásról, illetve megosztott egy - szerintem - tegnap készült fotót, melyen piknikeznek. A képen Candy és Joe lányai vannak. Plusz Paulról és Phoebe-ről is kaptunk egy új képet, amin egy másik szerencsés rajongóval fotózkodnak, feltehetően ez is a Saturday Night Live felvételei után készült. A rajongó ezt írta a képhez a twitterére:

A tegnap este egyszerűen tökéletes volt. @paulwesley @1PhoebeJTonkin ismét köszönöm nektek, hogy egy nagy mosollyal az arcomon hagytatok ott engem.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Paul és Phoebe az SNL-ben

2015.04.05. 21:28, Viki
Címkék: paul wesley képek

Nos, azt hiszem, fény derült az igazságra, hogy Paul miért nem ruccant ki tegnap Candice-szel és a TVD teammel. A válasz egyszerű: ő és a párja, Phoebe Tonkin tegnap a Saturday Night Live műsor felvételén jártak. Nem tudom, tudjátok-e, így azért röviden leírom a műsor struktúráját. Az SNL immár 40 éve minden szombaton élőben szórakoztatja az amerikaiakat. Egy csapat igencsak tehetséges színész, humorista alkotja az alapbagázst, akik különböző szituációkat elevenítenek meg, sokszor valamilyen híresség bőrébe bújnak, és őt utánozzák. Minden adásban van egy híres sztárvendég, aki műsorvezetőként tevékenykedik, ráadásul jó néhány jelenetben ő is szerepel. Plusz minden SNL epizódban vendégeskedik egy együttes, énekes vagy énekesnő, hogy a szünetekben 1-2 dallal szórakoztassa a közönséget. Bár sem Paul, sem Phoebe nem műsorvezetőként vettek részt a tegnapi műsorban, azonban ott ültek a közönség soraiban, melyről Paul posztolt is egy képet az Instagram profilján. Igazából ők nincsenek rajta a fotón, csak a helyén ülve lefényképezte a nézőket meg a színpad egy részét. Viszont - nagy valószínűséggel a felvétel után - egy szerencsés rajongó fotózkodott a párossal.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 

Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!