Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
 Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
 

A cserekérés szünetel!

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

Q&A - Julie Plec

2015.04.13. 20:38, Viki
Címkék: tvd interjú

Nem hittem volna, hogy ma még fogok frissíteni, de ha egyszer ennyi újdonság van, ráaádsul lehet, hogy holnapig még felgyülemlik pár dolog, akkor jobb ma csökkenteni az adagot, hogy azért még én is bírjam ép ésszel a fordításokat. Először is a tegnapi nap folyamán volt egy kérdezz-felelek twitteren Julie Plec-kel, ahol számos kérdésre felelt, természetesen konkrét spoilereket nem adhatott, de némelyik válaszából következtethetünk dolgokra. Főleg Delenával kapcsolatban válaszolgatott, de azért van egy Steroline-os kérdés, plusz néhány olyan válasz, ami esetlegesen érintheti Steroline-t, és Stefanra vagy Caroline-ra vonatkozó kérdések is voltak, így ezeket fordítom most le nektek.

@becky1701_02: Eléggé kizsigerelve érzem magam, amiért Elena többé már nem lesz benne a sorozatban. Hogy fog működni a TVD a fő karakter nélkül? #összezavarodtam
@julieplec: Ez része a kihívásunknak.

@Nianholic__: Semmi esély rá, hogy a 6. évaddal véget érjen a TVD? Az lenne a legjobb.
@julieplec: Esélytelen. Imádjuk a sorozatot és szeretjük csinálni, még hiszünk benne, hogy vannak elmesélésre váró történetek.

@elenasus: Hozd vissza Klaroline-t.
@julieplec: Ezt most nem tudom megtenni, bocsi.

@cforbesfan: Mindig is jobban rajongtam Caroline-ért, szóval izgatott vagyok, hogy lássam az ő utazását a következő évben! A sorozat többről szól, mint Elena!
@julieplec: Köszönöm, hogy nézed!
@Mercury_Comet: Kivéve a tényt, hogy az egésznek csakis Elenáról kéne szólnia! Ez az ő sztorija, az ő sorozata!
@julieplec: Persze, de van ott 7 másik karakter, akik esetleg hisznek abban, hogy ők is számítanak nektek srácok.

@Fina_Ora: Egyszer volt, hol nem volt, néztem egy csodálatos sorozatot és két gyönyörű személy egymásba szeretett, Stefan és Elena. Aztán mindent tönkretettél.
@julieplec: A sorozat úgy kezdődött, mint egy szerelmi háromszög. A szerelmi háromszög másik darabját fel kellett tárnunk. Elkerülhetetlen volt.

@vampirebarbieQ: A Steroline rajongók szeretnek téged Julie. És nemcsak Steroline-ért, hanem általánosságban a TVD-ért.
@julieplec: Történetesen szeretem Steroline-t, szóval értékelem.

@AllisonArjent: Van esély egy új TVD/TO crossover epizódra? Szeretnék látni egy gyors New Orleans látogatást Stefantól vagy Caroline-tól.
@julieplec: Még nem tudom. Nem döntöttünk még arról, hogy az idővonalaink egyezni fognak-e a 3. és 7. évadban. Az egyik sorozatnak lehet egy nagyobb időugrása.

@opahdobrev: Igazán boldog vagy amiatt, ahogy a sorozat véget fog érni? Mi örülni fogunk? Kérlek, csak ezt áruld el.
@julieplec: Annyira vagyok boldog, amennyire lehetek az adott körülmények között. Ez egy gyönyörű epizód.

@SellsMyBae: Van bármilyen érdekes terved Caroline-nak a 7. évadra?
@julieplec: Igen, feltétlenül. Még csak most kezdtük, de már van néhány jó dolog.

@ForbesKlaroline: Csakis Klaroline, még ha próbálod is elérni, hogy utáljuk.
@julieplec: Tulajdonképpen nagyon szerettem Klaust és Caroline-t, de jelenleg nem lehetnek együtt.

6x18 - I Never Could Love Like That webclip

2015.04.13. 19:05, Viki
Címkék: tvd 6x18 videó

Minden epizódhoz ki szoktak adni egy vagy két kb. egy perces jelenetet, hogy ezzel is felcsigázzák a nézőket. A most megjelent klippel az én érdeklődésem az egekbe hágott, az egyszer szent. Caroline, Tyler és Matt láthatóak benne. Alig várom már a csütörtököt. És most jelezném, hogy a tumblr oldalamon élő blogolni fogok a rész közben - bár tény, hogy angolul -, csatlakozhattok hozzám, ha épp fenn lesztek vagy pénteken is elolvashatjátok majd. Amúgy még a jelenetről annyit, hogy szerintem abban a pillanatban fog Stefan feltűnni a színen, ahol a megjelent klip véget ér. Ti mit gondoltok?

Caroline: Játsszunk Caroline-kvízt.
Tyler: Fogalmam sincs, mi az.
Caroline: Ó, dehogynem. Mindketten randiztatok velem, ami azt jelenti, mindent tudnotok kell rólam. Szóval felteszek néhány kérdést magamról, és aki helyesen válaszol rá, élni fog.
Matt: Beteg vagy.
Caroline: Mikor van a szülinapom? Tyler!
Tyler: Október 10-én.
Caroline: Nagyon jó. Rendben Matt, te jössz. Mi a kedvenc színem?
Matt: Ez egy becsapós kérdés, nincs kedvenc színed.
Caroline: Helyes. Oké, most a mindent eldöntő kérdés. Aki először válaszol, az nyer. Mi volt az anyám utolsó emléke, mielőtt meghalt?
Tyler: Erről mégis honnan kéne tudnunk?
Caroline: Biztos megemlítettem egy ponton.
Matt: Nem, nem tetted.
Caroline: Gyerünk, tik-tak, tik-tak. A bírák várnak a végső válaszra. Mi volt az anyám utolsó emléke, mielőtt feldobta a talpát?

Candice beteg volt

2015.04.12. 20:16, Viki

Kedvenc szőkeségünk az elmúlt pár napban egy képet sem osztott meg Instagramon, és sok rajongó írta twitteren, hogy ezt mennyire furcsállják. Azonban tegnap Candy lerántotta a leplet az elmúlt jó néhány csendes napról. Egy nagyon aranyos képet posztolt a közösségi oldalára, és a mellé írt szövegből az is kiderült, hogy kedvencünk beteg volt a héten, de már újra forgat.

Miután egész héten betegen feküdtem az ágyban, tegnap este a TVD családdal hajnali 4-ig dolgoztam. Annyira fáradt vagyok, mikor hazaértem, elfelejtettem lemosni a véremet. Boldog szombatot! #vérchella #vámpírproblémák #ittazidejeegyholtodiglanfürdésnek

Nos, ebből a kis üzenetből mást is megtudhattunk, már ha kombinálunk persze. Candice azt írta, hogy a saját vérét nem mosta le, vagyis nagyon úgy fest a dolog, hogy az évadzáróban Caroline nagy bajba fog kerülni, legalábbis megsérül. Erre utalhat a vámpírproblémák hashtag is. Én teljesen be vagyok zsongva egyébként, elég, ha csak arra gondolok, hogy most csütörtökön visszatér kedvenc sorozatunk, na meg a Steroline páros.

Image and video hosting by TinyPic

Spoiler morzsák + promókép

2015.04.11. 18:45, Viki
Címkék: tvd hír képek

Bőségesen el lettünk látva spoilerekkel a sorozat egyik színészének hála. Brantley Norman ebben az évadban kezdett el forgatni a TVD stábjával, és már jó néhány epizódban feltűnt a háttérben. Készségesen osztott meg velünk infókat a maradék 5 résszel kapcsolatosan, sőt Paul és Candice is szóba került. A rajongók kérdeztek, ő pedig válaszolt twitteren. Megpróbálom kisilabizálni a rengeteg tweetből, hogy melyiket melyik kérdésre válaszolta, mert eléggé nagy káosz az egész, de szerencsére Steroline-ról nem kevés szó esett. Lássunk is neki.

@KhareSakshi96: Mondanál valamit Steroline-ról a fináléra vonatkozóan? Egy szó vagy egy betű is elég.
@damnitBrantley: Szex, vér, & Rock and Roll !!
@GeorgiWesley: Egy egész bekezdés kedves lenne.
@damnitBrantley: Írnék pár oldalt, ha tehetném. Egyszerűen csak izgatott vagyok amiatt, hogyan lesz kijátszva, akárcsak ti srácok.
@juustnothinng: Ezek a szavak a 6x18-ra vagy a 6x22-re vonatkoznak?
@damnitBrantley: 18

@damnitBrantley: Szívesen válaszolok srácok. MEGÍGÉREM nektek, hogy minden érkező részt imádni fogtok!

@damnitBrantley: Nem adok spoilereket! Tényleg nem akartok őszintén meglepődni?
@matreyeesingh: Amíg kellemes a meglepetés és nem sokkoló...
@damnitBrantley: Talán egy kicsit mindkettő. De bizonyára gyilkos érzés.

@GeorgiWesley: Dolgoztál már Paullal? Fergeteges volt, mikor találkoztam vele.
@damnitBrantley: Egy kicsit dolgoztam vele. A forgatáson rendkívül koncentrál.

@CandiceAccolaUK: Candice milyen a forgatáson?
@damnitBrantley: Gyönyörű, kedves, vicces, okos, szórakoztató, eléggé tökéletes.

@damnitBrantley: Nézzétek meg a jövő heti részt! A kellős közepében voltam egy Steroline jelenetnek! Annyira mókás!

Valamit úgy érzem, kihagytam, de szerintem a lényeg biztosan itt van. Illetve ismét kaptunk a hivatalos TVD oldaltól egy új képet, ezúttal a Salvatore-tesók vannak rajta. Én imádom ezt a fotót, nem is nagyon tudok betelni a bámulásával. :D

Tudd meg, mi vár a Salvatore-testvérekre, mikor csütörtökön visszatérnek este 8-kor. #NemzetiTestvérekNapja

Image and video hosting by TinyPic

Steroline az új Delena?

2015.04.10. 15:42, Viki
Címkék: tvd hír képek

A Wetpaint boncolgatta tegnap egy cikkben azt a kérdést, hogy Nina Dobrev távozásával Steroline átveheti-e vajon a fő szerelmespár vonalát. Három opció van a cikkben leírva. Az egyikben arról írnak, hogy bizony, nagyon is esélyes a dolog, a másodikban azt boncolgatják, hogy Klaroline az új Delena, míg a harmadik arról szól, hogy egy páros sem veheti át Delena helyét. Én most csak az elsőt fordítom le, ami a kedvenc párosunkra vonatkozik.

Igen, a lassú felépítésüknek így sokkal több értelme van. Visszatekintve a Steroline ship fejlődésére az elmúlt másfél évadban, a TVD team döntése arról, hogy lassan építsék ki ezt a szálat, most sokkal több értelme van. Sőt van néhány közös pont a Delena kapcsolat lassú égésével, aminek még inkább kifizetődő volt a kivárt idő. Visszatekintve, a TVD úgy bánt Steroline-nal, mint egy elsődleges párossal - talán arra törekszenek, hogy Nina Dobrev távozásával átvegyék Delena helyét a fedélzeten. Szándékos-e vagy sem, remekül működik a dolog. Ha Steroline nem lett volna olyan fontos a TVD jövőjében, akkor Stefan és Caroline valószínűleg már rég összejött volna. Ehelyett a TVD egy elragadóan szívfacsaró úton vezet minket, ami feltehetően végül elkísér bennünket a két legjobb barát összejöveteléhez.

Bár az írókban teljesen nem bízhatunk meg, de muszáj reménykedni, és ha belegondolunk, mégiscsak 5-6 évet várattak minket, míg ez a kettő eljutott végre a mély érzelmek felfedezéséig. És Julie is mondta, hogy tudatosan építik a 2. szezon óta a kapcsolatukat. Mi a francért szórakoztak volna Steroline-nal ennyit, ha végül szétválasztják őket? Ez a legfőbb oka annak, hogy endgame-et szimatolok! Nem bízom el magam teljesen, de valamiért pozitív érzésem van ezzel kapcsolatban.

Illetve tegnap a hivatalos TVD oldalra egy új kép is felkerült, mellyel promózták, hogy már csak 1 hét van vissza az új epizódig. Külön posztba nem érte volna meg kitenni, ezért osztom meg veletek ennek a végén. Szerintem Candice gyönyörű a fotón, már kisujjon egyensúlyozva is kibírom ezt a pár napot, aztán végre visszakapom a sorozatot, vele együtt pedig ezt a két csodás karaktert, a - számomra - világ legjobb párosát!

Senki sem gyilkos karaoke-zik jobban Caroline-nál. Ne hagyd ki a TVD új részét egy hét múlva!

Image and video hosting by TinyPic

 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!