Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 


      
      

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: beyonce.flaunt.nu

 

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic   
   

A cserekérés szünetel!

 


 

Szerkesztő: Viki
Design: Elena {#10}
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Home

Április 7. - forgatás

2015.04.08. 17:57, Viki
Címkék: tvd képek hír

Mielőtt bármibe is belefognék, muszáj megköszönnöm, hogy minden egyes nap több mint 100 látogató jön az oldalra. Ez óriási dolog, nem tudom eléggé megköszönni nektek!

Annie Wersching (Lily) és Michael Malarkey (Enzo) előtt muszáj leborulni, ugyanis nekik hála infókhoz és képekhez jutottunk az évadzáróval kapcsolatban. Négy új képet hoztam nektek. Mindegyik tegnapi fotó, az elsőt a Salvatore anyuka által alakított színésznő posztolta, melyen egy kis történelem órába is bepillanthatunk, ugyanis fel lett írva, hogy április 7-én mi más történt még a múltban. Ám minket nem ez érdekel leginkább, hanem a bal oldalt lévő jegyzet. Abból ki is derült, hogy közös Steroline jelenetre számíthatunk, ugyanis Annie és Michael mellett Candice és Paul neve is fel van jegyezve, csak látszik, hogy ők ekkor még nem csekkoltak be. A később kapott képek alapján pedig teljesen egyértelművé vált számunkra, hogy tényleg együtt forgatnak. Ugyan Candice-t egyik képen sem látom, de hála Michaelnek, a második fotóhoz az alábbi szöveget mellékelte:

Éjjeli forgatás. @anniewersching @paulvedere @craccola #TVD #BTS

Ez alapján pedig Candice is garantáltan jelen van. Ez pedig garantált évadzárós Steroline pillanatokat jelent számunkra, szóval örülhetünk! A harmadik fotón Paul látható, és Annie osztotta meg velünk Instagramon keresztül. Akárcsak a negyediket is.

Pózolj Paul Wesley.

Muszáj volt kipróbálnom ezt a pózt tegnap éjjel. #CsináldAWesleyt #TVD #bts #későestiforgatás @paulvedere

Remélem, még sokkal több képet kapunk nem sokára. Na meg információt. Bár már ezekből is le lehet szűrni pár dolgot. Nagyon úgy fest a dolog, hogy Stefan és Caroline együtt fog ügyködni valamin Mama Salvatoréval és Enzóval. Bár mivel nem látom Candice-t a képeken, Annie pedig az egyik itt látható konténerről is tett fel képet, és megkérdezte, hogy szerintünk mi van benne...hát, megfordult a fejemben, hogy Caroline, bár nem tudom, annak mennyi értelme lenne. Viszont végre biztosnak tűnik a dolog, hogy Stefan is tiszteletét teszi a 6. évad 21. részében történő Jo és Alaric esküvőn, melyen Caroline garantáltan ott lesz. Eddig nem kaptunk Stefan jelenlétére utaló bizonyítékokat, most azonban, hogy öltönyben van...így már nem igazán lehetnek kétségeink. Én meg mit nem adnék egy újabb Steroline táncért.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

TVD információk

2015.04.07. 11:34, Viki
Címkék: tvd képek hír

Először is remélem, mindenkinek jól telt a húsvét. Tegnap a hivatalos TVD twitterre felkerült egy új promókép, mégpedig Stefanról. Én már borzasztóan várom az új részt, és kíváncsi vagyok, mi vár kedvenceinkre a történetben!

Mikor a TVD új résszel tér vissza csütörtökön, április 16-án, Stefan több mint készen áll majd a pusztításra.

Image and video hosting by TinyPic

Bár az oldal Steroline-Wescola központú, egyszerűen lehetetlen nem megemlíteni a szomorú hírt, hogy Nina Dobrev, aki Elena Gilbert karakterét alakítja már 6 éve, kiszáll a sorozatból. A hajókázás, melyen Candy ott volt, az ő és Michael Trevino (Tyler) búcsúbulija volt. Sokan botránkoznak meg azon, hogy Paul és Ian miért nem voltak jelen. Nos, nem védeni szeretném a fiúkat, de egyrészt bizonyára mással voltak elfoglalva - Paul ugyebár Phoebe-vel töltötte a napot -, másrészt pedig megvan nekik Nina száma, a forgatásokon is találkoznak, bármikor elbúcsúzhatnak tőle, nem volt kötelező a bulin ott lenniük. Nina borzasztóan fog nekem amúgy hiányozni, mert imádom őt, és Delena a másik kedvenc párosom, de arról nem esett szó, hogy a karakter meg is hal, szóval a következő évadban könnyen kaphatunk Steroline és Delena endgame-et is akár! Épp emiatt feleslegesnek tartom az előre-parázást, várjuk ki a végét!

Az E! Online írt Nina távozásáról egy cikket, melyben a végén Steroline is szóba került annyiban, hogy a színésznő nélkül az új fő szerelmespár akár az évek során fokozatosan felépített Stefan és Caroline is lehet! Ebből a szempontból mondjuk keserédes számomra ez az egész, mert Ninát tényleg imádom, akárcsak Delenát, és könnyezve olvastam el a cikket a távozásáról, de ha ez Steroline-nak nagyobb teret ad - márpedig nagyon úgy fest a dolog -, akkor annak viszont rettenetesen örülök.

Új képek a hétvégéről

2015.04.06. 20:36, Viki

Új hír még mindig nincs Steroline fronton, bár ne aggódjunk, április 16-án végre visszatér a sorozat, legkésőbb azon a héten úgyis kapunk valami kis spoiler morzsát...legalábbis ez általában így szokott lenni. Reménykedjünk. Viszont Wescolát tekintve vannak újdonságok. Ismét a szombati napjukról kaptunk új képeket. Pontosabban Candice férje posztolt egy közös képet a hajókázásról, illetve megosztott egy - szerintem - tegnap készült fotót, melyen piknikeznek. A képen Candy és Joe lányai vannak. Plusz Paulról és Phoebe-ről is kaptunk egy új képet, amin egy másik szerencsés rajongóval fotózkodnak, feltehetően ez is a Saturday Night Live felvételei után készült. A rajongó ezt írta a képhez a twitterére:

A tegnap este egyszerűen tökéletes volt. @paulwesley @1PhoebeJTonkin ismét köszönöm nektek, hogy egy nagy mosollyal az arcomon hagytatok ott engem.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Paul és Phoebe az SNL-ben

2015.04.05. 21:28, Viki
Címkék: paul wesley képek

Nos, azt hiszem, fény derült az igazságra, hogy Paul miért nem ruccant ki tegnap Candice-szel és a TVD teammel. A válasz egyszerű: ő és a párja, Phoebe Tonkin tegnap a Saturday Night Live műsor felvételén jártak. Nem tudom, tudjátok-e, így azért röviden leírom a műsor struktúráját. Az SNL immár 40 éve minden szombaton élőben szórakoztatja az amerikaiakat. Egy csapat igencsak tehetséges színész, humorista alkotja az alapbagázst, akik különböző szituációkat elevenítenek meg, sokszor valamilyen híresség bőrébe bújnak, és őt utánozzák. Minden adásban van egy híres sztárvendég, aki műsorvezetőként tevékenykedik, ráadásul jó néhány jelenetben ő is szerepel. Plusz minden SNL epizódban vendégeskedik egy együttes, énekes vagy énekesnő, hogy a szünetekben 1-2 dallal szórakoztassa a közönséget. Bár sem Paul, sem Phoebe nem műsorvezetőként vettek részt a tegnapi műsorban, azonban ott ültek a közönség soraiban, melyről Paul posztolt is egy képet az Instagram profilján. Igazából ők nincsenek rajta a fotón, csak a helyén ülve lefényképezte a nézőket meg a színpad egy részét. Viszont - nagy valószínűséggel a felvétel után - egy szerencsés rajongó fotózkodott a párossal.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Hajókázás a TVD csapattal

2015.04.05. 18:48, Viki

A tegnapi nap folyamán a TVD család hajókázni ment, és egy tóparton töltötték a napot. Gondolom, amolyan közös húsvéti kiruccanás volt az alkalom. Jó látni, hogy kedvenceink lazítani is tudnak a forgatások között. Lassan pedig tényleg megkapják a jól megérdemelt szabadságukat, már csak pár nap van vissza az évadzáró forgatási munkálataiból. Ezen a csodaszép közös szabadnapon egyébként Candice is ott volt a férjével és annak egyik tündéri kislányával. Illetve a kollégák közül Nina Dobrev, Kat Graham, Michael Trevino, Matt Davis, Zach Roerig és Michael Malarkey is jelen voltak. Na meg a sorozat producere Julie Plec. Főleg Nina posztolt képeket a közösségi hálóra, azonban Candice-ről - még - nem tett fel fotót. Hála az égnek viszont kaptunk egy képet Candytől és a férjétől is. Joe egy nagyon cuki képet osztott meg velünk, melyen Candice és Nina játszanak Joe csodaszép kislányával, illetve Candice feltöltött egy megszokott bedöntős csókolózós képet a férjével. Ez náluk megszokott, minden közös nyaraláson, programon készítenek ilyen fotókat magukról. Nem tudok betelni a képekkel, imádom mindkettőt! Remélem, még többet kapunk a közeljövőben! Csak azt sajnálom, hogy Paul nem tartott velük. De ne legyünk telhetetlenek, ugyebár!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints