Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

   
   
 

Jön: -

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#12}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

Candice Accola - Access Hollywood interjúk

2015.04.25. 21:07, Viki

Még múlt héten valamikor posztoltam néhány gyér minőségű BTS képet egy interjúfelvételről, melyen Candice megjelent. Azóta kiderült, hogy egyazon napon három műsornak is adott interjút, most az Access Hollywoodnak adott interjúját hoztam el nektek, melyről két videó jelent meg. Mindegyik nagyon érdekes egyébként. Az elsőben az éneklésről esett szó. Nem az egészet fordítom le, az elejét és a végét nem, de a nagy részét azért elhoztam, hogy az is értse a lényeget, aki nem tud annyira angolul.

Candice: Nagyon érdekes volt énekelni a sorozatban.
Riporter: Miért? Ez a múltad.
Candice: Igen, ez a hátterem, de nagyon vicces, mert énekeltem a 2. évad egyik részében, gondoltuk, először és utoljára, én meg úgy voltam vele, hogy "oké, ez jó móka volt, de ez nem egy musical". Mókás volt, mikor mindenki mondta, hogy "énekelni fogsz a temetésen...igazából azt gondoltuk, énekelned kéne egy meghallgatáson, és karaokézhatnál is". Én meg nem értettem, mi történik. De jól szórakoztam. És ez érdekes módja eltölteni mondjuk egy hétfő reggelt, karaokézni reggel 9-kor, és mint egy idióta, táncolni az összes kollégád előtt.
Riporter: Bár ez azért is nehéz, mert énekesként reggel 9-kor az ember hangja általában nem a legerősebb.
Candice: Nem feltétlenül nevezném magam énekesnek, többé már nem teljes munkaidőben csinálom ezt. Vagy úgy egyáltalán nem csinálom. A zuhanyzóm határain belül lenyűgöző előadást tartok.

A másikban pedig a Steroline párossal kapcsolatos rajongói reakciókról esik szó. Ennek is fordítom a lényegét. Sőt igazából az elejéről csak a riporter kérdését hagytam le, amiben ugyebár felhozza a témát.

Candice: A rajongói reakciók nagyon biztatóak. Nekem személy szerint nagyon tetszett Caroline és Stefan történetszála a 2. évadtól kezdve. Tetszik, hogy ez egy lassú folyamat volt. Tetszik, hogy felépítették ezt a barátságot és az esetleges kapcsolatot, és nem ráerőltették mindenkire, hogy "Nézzetek rájuk!". Láthatjátok ennek a két karakternek a történetét évadokon át, és megfigyelhetitek, miért vannak most ebben a helyzetben, hogy érzelmeket táplálnak egymás iránt. Különösen a Klaroline agresszivitással együttvéve, ahogy a gyerekek nevezik. Vagy bárki, aki szereti Caroline-t és Klaust együtt, de...
Riporter: Ő egy picit elfoglalt jelenleg.
Candice: Igen, Klaus egy egész kicsit elfoglalt mostanság New Orleansban. De a Klaroline rajongók elkötelezettsége miatt egy kicsit aggódtam, hogy talán egyáltalán nem lesznek oda ezért a történetszálért. De úgy tűnik, az emberek nagyon-nagyon élvezték. Szóval azt hiszem, ez nagyszerű, szerintem ez egy gyönyörű elmesélendő története ezeknek a karaktereknek.

6x20 - I'd Leave My Happy Home for You bővített előzetes

2015.04.24. 21:23, Viki

Bár ez a rész egyáltalán nem lesz Steroline központú, mivel Caroline ugyebár benne sem lesz a részben. Mondjuk nem is várnám el, hogy most is ők legyenek a középpontban. Hiszen a 6x19 Stefan és Caroline jelenetekkel volt teletűzdelve, és az évad végén búcsúzó Nina Dobrev is megérdemli a játékidőt a képernyőkön, hiszen zseniális. Na, meg a karakter is megérdemli a "búcsút", akárcsak a csodás Delena páros. Mondjuk nem kell aggódnunk, hiszen ahogy megjósoltam, attól még, hogy Caroline-t nem fogjuk látni, Stefan megejt neki egy telefonhívást, ami nagy valószínűséggel a lány hangpostájára érkezik majd meg. Nem sokára láthatjuk a webclipet, szóval hallani fogjuk Stefan üzenetét. Már alig várom! Na, meg milyen jó kis párhuzam lesz ez, hiszen utalást kapunk az évad elejére, mikor Caroline hívogatta a srácot, csak a Salvatore-fiú nem reagált rá. Itt a Steroline-mentes előzetes a következő részhez, de izgalmakban nem lesz hiány, én már most tövig lerágtam a körmeimet.

Kivágott epizódképek

2015.04.24. 18:49, Viki
Címkék: tvd képek

Bár bőven van elmaradásom cikkek és interjúk kapcsán - Candice-ről számos videó megjelent a napokban -, sőt már a héten többször is terveztem kitenni őket, de mindig elnapoltam, azonban most sem ezeket posztolom. Azt viszont megígérem, hogy most hétvégén mindegyik kikerül! De nehogy azt higgyétek, hogy tétlenkedtem. Már ecseteltem, hogy Catnek hála lett galériája az oldalnak, ma pedig végre aktivizáltam magam, és a tegnapi meg az előző TVD rész kivágott képeit feltöltöttem. Albumonként több mint 100 kép kedvenceinkről. Csemegézzetek, az első kis kép a 6x18, míg a második a legfrissebb 6x19 albumába visz el benneteket.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

6x19 - Because

2015.04.24. 05:04, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Torrent | Angol felirat | Magyar felirat | Online

Hát...nem találok szavakat. Tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a résszel. Spoilerezni ismételten nem merek túlzottan, de olyan dolgok történtek, hogy csak lestem! Érdekesek voltak a történetszálak, érdeklődve figyeltem mindegyiket, bár Bonnie hivatalosan is a legkevésbé kedvelt karakteremmé vált. Nagyon szerettem őt régebben, de az elmúlt pár részben mást sem csinált, csak tönkretette azt, amit rohadtul nem kellett volna. Lily és Enzo jelenetei is ütöttek, még többet akarok belőlük, érdekesnek tűnik a dolog! Na meg a végén nem tudtam eldönteni, hogy sajnáljam-e Mama Salvatorét vagy sem. Nem tudok kiigazodni a jellemén. Mármint amiért nem szereti a fiait, már elvágta magát nálam, ugyanakkor tegnap a végén megölelgettem volna szegényt. Nem tudom, hogy tényleg gonosz szándékai vannak-e, vagy csak a Ripper énjét nem tudja kordában tartani. Jolaric esküvőt egyre jobban várom, hát meg kell zabálni ezt a kettőt együtt! :) Delenán ismét bőgtem...tudtam én, hogy az utolsó pár rész során folyton sírni fogok rajtuk/miattuk/értük. Minden jelenetet úgy nézek, hogy "na, ez most az utolsó beszélgetésük erről és erről?". Nem bírom...annyira gyönyörűek együtt, fájni fog, mikor ez véget ér a szezonzáróban. És most jöhet gyorsan Steroline: végem van tőlük! Az összes jelenetüket imádtam, tökéletesek voltak! Vagy háromezerszer robbantam fel tőlük, de ki számolja már? Ide nem merem részletezni, hátha van még, aki nem látta, de egyszerűen nem találtam kivetnivalót egy jelenetükben sem. A kémiájuktól sikeresen dimenziót váltott a szobám egy kis időre. A kedvencem a Stefan és Liz flashback volt, természetesen...ha megnézitek a részt, megértitek az okot. Egyszerűen nem hittem el, amit látok. Viszont hála a visszaemlékezésnek, annyi minden összeállt. Az, hogy a 6x13-ban Stefan miért is nézte ÚGY Caroline-t, miközben a lány varrt. Na, meg így az első csókjuk értelmezése is megváltozott. Pontosabban más szemmel nézem. Eszméletlen...úgy örülök, hogy megmutatták nekünk azt a beszélgetést Caroline anyukája és Stefan közt. Annak a flashbacknek iszonyú hálás vagyok. És nem csupán Steroline szerelmi szálának szempontjából, ugyanis amiatt a jelenet miatt történt valami, amire már vártam egy ideje...bár végigzokogtam azt, ami következett, de legalább megtörtént. Jaj, de nehéz spoilerek nélkül fogalmazni. A vége pedig...valahogy várható volt, és érthető is. Viszont épp emiatt bizakodóbb vagyok a 6x21-et tekintve. Szóval isteni volt ez a rész, ma még újranézem párszor. Még a végére annyit, hogy Candice-t (és persze Pault is) minden rohadt díjjal megdobálnám, mert annyira megérdemlik. Az, amit Paul a múltkor, Candice meg most alakított, arra szavak sincsenek. Bár ők mindig eszméletlen színészi játékkal kápráztatnak el, de vannak igazán kiemelkedő momentumok...Candice-nek ebben a részben ez bizony megvolt!

ELMONDANI NEKI VAGY SEM - Damon küszködik azzal, hogy meséljen-e Elenának a gyógyírról vagy sem, közben felhozza a közös jövő témát, hogy milyen is lehetne, ha nem lennének vámpírok. Ezalatt mindenki igyekszik megállítani az érzelmek nélküli Caroline-t, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezték. Máshol: mikor Bonnie rájön, hogy Damon elárulta a bizalmát, saját kezébe veszi az irányítást, ezzel pedig olyan események láncolatát indítja el, melyek következményeivel Damonnek kell megbirkóznia. Végül pedig, miután Enzo kénytelen szembenézni traumatikus múltjával, válaszok után kutat és meglepődik, mikor megtudja az igazat a vámpírrá változásának napjáról.

Még egy kis promó

2015.04.23. 19:28, Viki
Címkék: tvd hír képek

Most írom másodjára ezt a posztot, ugyanis a G-Portál kiszúrt velem, és már befejeztem ezt az igencsak hosszúra sikerült bejegyzést, mikor teljesen elszállt minden. Lehettem volna olyan leleményes, hogy kimásolom, de most már mindegy. Újraírom, maximum nem lesz olyan hosszú, mint eredetileg. A lényeg, hogy a kreátorok minden héten kicsinálnak a twitter bejegyzéseikkel, ez most sincs másképp. Ha pedig eddig nem lettem volna biztos abban, hogy zseniális Steroline áradat vár ránk a mai részben, hát most már ezer százalékig biztosak lehetünk ebben.

Először is a sorozat egyik írója, Tom Farrell lepett meg minket egy olyan üzenettel, amitől még most sem tértem magamhoz. Ráadásul már épp lenyugodtam, mikor elolvastam, így most a rohadt nehezen nyugalmi állapotba taszított énem újfent tombol. Nagyszerű.

Steroline rajongók, élvezzétek a ma esti TVD részt! Van egy olyan érzésem, hogy elégedettek lesztek.

Én már ettől a tweettől az vagyok, köszönöm szépen! A sorozat exklúzív producere is kiírt a fanoknak valamit, és bár ez nem konkrétan Steroline-ról szól, de a párosunkra is utalhat az üzenetével.

Szóval...a ma esti rész fantasztikus.

Carina MacKenzie pedig, aki a The Originals sorozat egyik írója, az alábbi kis üzenetet posztolta.

Hosszú hónapok óta a ma esti TVD epizódra vártam.

Az írónő köztudottan Steroline shipper, így ez egyértelműen nekik szól. Én tényleg nem bírok már magammal, ide nekem a 6x19-et, de azonnal! Neil Reynolds író pedig bár semmi újat nem osztott meg velünk, azért én kiteszem ezt is. Egy rajongó megkérte, hogy egy szóval írja le Steroline-t a mai részhez kapcsolódóan. Ő pedig ennyit fűzött hozzá.

Véres.

Ez pedig tényleg nem újdonság, a promókból már leszűrhettük, hogy ez is benne van a pakliban, hiszen kivéreztetik Caroline-t, sőt Stefan is bevállalja, hogy hihetőbb legyen a dolog. A végére pedig a TVD hivatalos twitter oldalának új promóképét tartogattam, melyhez ezt az üzenetet mellékelték.

Van remény megmenteni Caroline emberségét? Rájössz a ma esti TVD részben.

Image and video hosting by TinyPic

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?