Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

   
   
 

Jön: -

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#12}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

Rajongói találkozók

2015.04.22. 19:09, Viki

Kedvenceink az elkövetkező pár hónapban számtalan városban, számtalan rajongói találkozón fognak részt venni! Paul szinte mindegyiken ott lesz, Candice pedig ugyan nem megy túl sokra, de szerencsére Paul is jelen lesz mindkettőn. Remélem, lesz közös panelbeszélgetésük. Az mondjuk száz százalék, hogy Steroline szóba fog kerülni, emiatt nem aggódom. Alig várom a videókat és a képeket az eseményekről. Mindegyiket, amiről tudunk, összeszedtem nektek.

Vampire Attraction (2015. május 2-3. - Rio De Janeiro)
Vendégek: Paul Wesley, Ian Somerhalder és Kat Graham

Ottawa Comic Con (2015. május 8-10. - Ottawa)
Vendég: Paul Wesley (csak vasárnap)

Bite Me I’m Famous 3 (2015. május 23-24. - Párizs)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Candice Accola, Michael Malarkey, Matt Davis, Michael Trevino, Nathaniel Buzolic és Chris Wood

Wizard World Presents Fanstang Comic Con China (2015. május 30-31. - Guangzhou)
Vendégek: Paul Wesley, Candice Accola és Claire Holt

BloodyNightCon Barcelona (2015. június 6-7. - Barcelona)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Kat Graham, Nathaniel Buzolic és Michael Malarkey

Love & Blood Itacon 3D (2015. június 19-21. - Róma)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Michael Malarkey, Michael Trevino, Claire Holt, Chris Wood és Nathaniel Buzolic

Creation Entertainment Convention (2015. július 17-19. - Parsippany)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Matt Davis, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Micah Parker, Chase Coleman, Sebastian Roche, David Alpay és Chris Brochu

Creation Entertainment Convention (2015. augusztus 14-16. - Dallas)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Matt Davis, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Steven Krueger, Chase Coleman, Micah Parker, Sebastian Roche, David Alpay és Chris Brochu

Creation Entertainment Convention (2015. szeptember 18-20. - Las Vegas)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Michael Malarkey, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Steven Krueger, Sebastian Roche, Chase Coleman, Micah Parker, David Alpay és Chris Brochu

Creation Entertainment Convention (2015. október 2-4. - Boston)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Matt Davis, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Michael Malarkey, Paul Telfer, Sebastian Roche, Chase Coleman és Micah Parker, még többen is jönnek!

Creation Entertainment Convention (2015. december 11-13. - Orlando)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Matt Davis, Michael Trevino, Steven McQueen, Zach Roerig, Sebastian Roche, Chase Coleman és Michael Parker, még többen is jönnek!

Rehash - 6x18

2015.04.21. 20:36, Viki
Címkék: tvd rehash 6x18 videó

Bár hétfőnként szokott megjelenni a szokásos Rehash, melyben Arielle Kebbel, a mi egyetlen Lexink elemzi a rajongói tweeteket a legutóbbi résszel kapcsolatban, most viszont késett egy napot, ugyanis csak később tudták felvenni a műsort. Steroline-ról szóló üzeneteket is beválogattak, szóval már érdemes megnézni. Bár Arielle-t mindig érdemes megnézni, istenien adja elő a dolgokat ez a nő.

6x18 - I Never Could Love Like That

2015.04.21. 10:15, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Torrent | Angol felirat | Magyar felirat | Online

Sajnálom, hogy így kiesett a fejemből, hogy hozni kéne a leújabb rész linkjeit. Most pótolom természetesen, bár már úgyis mindannyian láttátok az epizódot, de sebaj! Legközelebb már pénteken kiteszek mindent, ígérem! Azért kommentbe vagy a chatbe leírhatjátok, hogy tetszett ez a rész, ha gondoljátok! Illetve most már nekilátok a Média menünek, a színészek projektjeit igyekszem megosztani veletek, illetve természetesen feltöltöm a TVD évadokat, és a Steroline központú részeket valahogy mindenképp jelölni fogom! ;)

GYILKOS KARAOKE - Stefan és Caroline a kikapcsolt érzelmeikkel pusztítást okoznak a Whitmore-on, Damon kockázatos tervvel áll elő, melynek Lily is a része. Stefan és Caroline legutóbbi vérengzésének áldozatait Jo látja el, Elena pedig rájön, hogy Jo terhes, ez arra készteti, hogy átértékelje a saját életét, mint vámpír. Eközben, mikor Sarah nagy bátorsággal a gyanútlan Enzo ellen fordul, a férfi kénytelen megnyílni a tragikus múltjával kapcsolatban. Végül pedig Tyler és Matt a Scull bárban egy érdekes karaoke miatt veszélybe kerülnek.

TVLine és TV Guide spoilerek

2015.04.20. 23:27, Viki
Címkék: tvd hír interjú

Először is azzal kezdeném, hogy bár bőven vannak újdonságok, az elmúlt két napban nem itthon tartózkodtam, így sajnos nem tudtam elhozni a frisseket, azonban ígérem, mindent pótolni fogok! Illetve időközben rájöttem, hogy még nem is hoztam a legutóbbi rész letöltési és online linkjét, így a legközelebbi posztomban ezt fogom közzétenni, hogy innen is elérhessétek.

Lassan eljutunk az évadzáróig, május 14-én lesz leadva a 6. szezon utolsó epizódja. Így természetesen sorra kerülnek elő spoilerek. A TVLine az alábbi spoilert jelentette meg az elkövetkező részekkel kapcsolatban - már csak négy van vissza! -, szerencsére Steroline-ról is írnak benne, bár nem sokat kaptunk, de a semminél több.

"Örömmel építjük fel az első esküvőt a sorozatunkban," osztotta meg Caroline Dries exklúzív producer. "Szóval már alig várjuk az elő-esküvői rituálékat, melyek együtt járnak a nagy nappal. Tudod, sztriptíz, legénybúcsú, esküvői ruhák...vérontás, ilyesfajta dolgok." Eközben többet meg fogunk tudni Mama Salvatore réteges történetéről, Stefan megpróbálja megállítani a dehumanizált Caroline-t a pusztulás felé vezető úton, és Bonnie legutóbbi lépéseinek megdöbbentő és rémisztő következményei lesznek.

A TV Guide is meglepett bennünket spoilerekkel, én pedig igencsak elkezdtem aggódni kedvenc párosunk miatt, bár remélem és bízom benne, hogy feleslegesen parázom. Mondjuk nem biztatóak a kapott spoilerek, de csakis arra tudok gondolni, hogy nyilván ez a cél. Most kiakasztják a producerek az elcsepegtetett infókkal a rajongókat, hogy aztán csodás pillanatokat kapjunk a legvégén. Én ebben hiszek. Muszáj, különben tuti összeomlok.

Nina Dobrev távozásával a sorozatból a nagy kérdés az: Elena meg fog halni? Míg mi arra fogadunk, hogy megkapja a gyógyírt, addig Caroline Dries exklúzív producer arra figyelmeztet, zsepi után fogunk kapkodni. "Megvolt az az előnyünk, hogy tudtunk Nina távozásáról egy ideje, szóval képesek voltunk megírni azt a búcsút, ami szerintünk a legkielégítőbb lesz egy ennyire szeretett karakternél," mondja Dries. "Érzelmileg elakadtunk, még az írásban is, de azt hiszem, Julie [Plec, exklúzív producer] egyet fog érteni, hogy amikor eljött az ideje, hogy tollat ragadjunk, a sztori természetesen áradni kezdett." Ami a többit illeti, számítsunk arra, hogy a helyzet kissé kényelmetlenné válik Stefan és Caroline között, mikor a lány visszakapja az emberségét, és ők ketten végre megbeszélik a dolgokat Jo és Alaric esküvőjén, az utolsó előtti részben. "Caroline, Stefanhoz hasonlóan, mélyen szégyellni fogja mindazt, ami elhangzott és történt, és az ő küzdelme az lesz, hogy összeegyeztesse azokat az érzéseket és találjon egy módot arra, hogy túljusson rajtuk," ecseteli Dries. "Mikor Caroline a lelkiismeret-furdalás és a bűntudat homályában van, nem érez lehetségesnek egy valódi kapcsolatot Stefannal." Ó, és ne számítsunk rá, hogy Kai már nincs a képben! Ő és az új vérszomjas "állatseregletének" visszatérése 1903-ból ábrázolva lesz.

6x19 - Because bővített előzetes

2015.04.17. 10:58, Viki

Azzal kezdeném, hogy nagyon tetszett az új rész, bár ezt egyértelművé tettem az élő blogban is. Ugyan eget rengetően nagy és sok Steroline pillanatot nem kaptunk, de ami volt, az fergeteges volt! Szinte égek a vágytól, hogy kritikát írjak a 6x18-ról, de nem kárhoztatlak arra, hogy az ömlengésem olvassátok. A lényeg, hogy nagyon is csodás volt a rész. Mást nem merek írni, mert szerintem nem mindenki nézte élőben, és nem szeretném lelőni a poént, szóval egyelőre spoilermentes maradok. A bővített promót viszont meghoztam, de csakis az nézze meg, aki már látta az új részt, hiszen a legnagyobb poént lelövik a trailerben. Annyit elárulhatok, hogy a tegnapi részben történt valami, ami végigkíséri majd a jövő heti epizódot, és történni fog ott egy s más. A videó alá lefordítom, mi hangzik el benne. Szóval olvasni is csak óvatosan, saját felelősségre, ha nem féltek a spoilerektől!

Elena: Kell emlékeztetnem arra titeket, hogy mikor legutóbb próbáltuk visszakapcsoltatni, Caroline ámokfutásba kezdett?
Stefan: Ezúttal nem fog rájönni.
Stefan: Első lépés - meggyőzni őt arról, hogy még mindig ki vagyok kapcsolva.
Caroline: Micsoda úriember.
Stefan: Megkínozni, míg meg nem tör.
Caroline: Nem vagy valós. Nem lehetsz az.
Elena: Ki mondta, hogy szeretne még újra látni?
Elena: Te és Caroline...
Damon: ...csinálták? Ja.

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?