Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

   
   
 

Jön: -

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

Candice Accola - Instagram képek

2015.04.27. 18:16, Viki

Sajnálom, hogy tegnap nem voltam, pedig terveztem hozni egy újabb Candice-szel készült interjút, és természetesen a fordítást is hozzá, illetve személyes képek feltöltögetését a galériába, de valahogy elmaradt. Bár az interjú holnapra csúszik, azonban a galériába 3 albumnyi személyes képet hoztam nektek, melyeket Candice hivatalos Instagram lapjáról mentegettem le - már nem érzem a kezeim -. Összesen 435 képről beszélünk, feltettem az összes eddigi 2015-ös termést, plusz a 2012-es és 2013-as fotók is felkerültek. Nem sokára a tavalyiak is pótolva lesznek, most azonban ezek után tényleg nem vagyok képes még száz vagy több kép lementésére. Ha időm és erőm lesz, akkor mellékelem mindegyik alá, hogy Candy mit írt hozzájuk, mikor feltöltötte. Addig is csemegézzetek a már feltett fotókból. Érdemes megnézegetni őket, én nem tudok betelni velük. Szerencsére Paullal is került fel közös fotó, még 2013-ból, sőt az egyik képen, ahol a TVD 100. részét ünneplik, Pdub és Candice egymás mellett állnak. Bizony, személyes kedvencem az a kép (is). :)

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Candice Accola - Access Hollywood interjúk

2015.04.25. 21:07, Viki

Még múlt héten valamikor posztoltam néhány gyér minőségű BTS képet egy interjúfelvételről, melyen Candice megjelent. Azóta kiderült, hogy egyazon napon három műsornak is adott interjút, most az Access Hollywoodnak adott interjúját hoztam el nektek, melyről két videó jelent meg. Mindegyik nagyon érdekes egyébként. Az elsőben az éneklésről esett szó. Nem az egészet fordítom le, az elejét és a végét nem, de a nagy részét azért elhoztam, hogy az is értse a lényeget, aki nem tud annyira angolul.

Candice: Nagyon érdekes volt énekelni a sorozatban.
Riporter: Miért? Ez a múltad.
Candice: Igen, ez a hátterem, de nagyon vicces, mert énekeltem a 2. évad egyik részében, gondoltuk, először és utoljára, én meg úgy voltam vele, hogy "oké, ez jó móka volt, de ez nem egy musical". Mókás volt, mikor mindenki mondta, hogy "énekelni fogsz a temetésen...igazából azt gondoltuk, énekelned kéne egy meghallgatáson, és karaokézhatnál is". Én meg nem értettem, mi történik. De jól szórakoztam. És ez érdekes módja eltölteni mondjuk egy hétfő reggelt, karaokézni reggel 9-kor, és mint egy idióta, táncolni az összes kollégád előtt.
Riporter: Bár ez azért is nehéz, mert énekesként reggel 9-kor az ember hangja általában nem a legerősebb.
Candice: Nem feltétlenül nevezném magam énekesnek, többé már nem teljes munkaidőben csinálom ezt. Vagy úgy egyáltalán nem csinálom. A zuhanyzóm határain belül lenyűgöző előadást tartok.

A másikban pedig a Steroline párossal kapcsolatos rajongói reakciókról esik szó. Ennek is fordítom a lényegét. Sőt igazából az elejéről csak a riporter kérdését hagytam le, amiben ugyebár felhozza a témát.

Candice: A rajongói reakciók nagyon biztatóak. Nekem személy szerint nagyon tetszett Caroline és Stefan történetszála a 2. évadtól kezdve. Tetszik, hogy ez egy lassú folyamat volt. Tetszik, hogy felépítették ezt a barátságot és az esetleges kapcsolatot, és nem ráerőltették mindenkire, hogy "Nézzetek rájuk!". Láthatjátok ennek a két karakternek a történetét évadokon át, és megfigyelhetitek, miért vannak most ebben a helyzetben, hogy érzelmeket táplálnak egymás iránt. Különösen a Klaroline agresszivitással együttvéve, ahogy a gyerekek nevezik. Vagy bárki, aki szereti Caroline-t és Klaust együtt, de...
Riporter: Ő egy picit elfoglalt jelenleg.
Candice: Igen, Klaus egy egész kicsit elfoglalt mostanság New Orleansban. De a Klaroline rajongók elkötelezettsége miatt egy kicsit aggódtam, hogy talán egyáltalán nem lesznek oda ezért a történetszálért. De úgy tűnik, az emberek nagyon-nagyon élvezték. Szóval azt hiszem, ez nagyszerű, szerintem ez egy gyönyörű elmesélendő története ezeknek a karaktereknek.

6x20 - I'd Leave My Happy Home for You bővített előzetes

2015.04.24. 21:23, Viki

Bár ez a rész egyáltalán nem lesz Steroline központú, mivel Caroline ugyebár benne sem lesz a részben. Mondjuk nem is várnám el, hogy most is ők legyenek a középpontban. Hiszen a 6x19 Stefan és Caroline jelenetekkel volt teletűzdelve, és az évad végén búcsúzó Nina Dobrev is megérdemli a játékidőt a képernyőkön, hiszen zseniális. Na, meg a karakter is megérdemli a "búcsút", akárcsak a csodás Delena páros. Mondjuk nem kell aggódnunk, hiszen ahogy megjósoltam, attól még, hogy Caroline-t nem fogjuk látni, Stefan megejt neki egy telefonhívást, ami nagy valószínűséggel a lány hangpostájára érkezik majd meg. Nem sokára láthatjuk a webclipet, szóval hallani fogjuk Stefan üzenetét. Már alig várom! Na, meg milyen jó kis párhuzam lesz ez, hiszen utalást kapunk az évad elejére, mikor Caroline hívogatta a srácot, csak a Salvatore-fiú nem reagált rá. Itt a Steroline-mentes előzetes a következő részhez, de izgalmakban nem lesz hiány, én már most tövig lerágtam a körmeimet.

Kivágott epizódképek

2015.04.24. 18:49, Viki
Címkék: tvd képek

Bár bőven van elmaradásom cikkek és interjúk kapcsán - Candice-ről számos videó megjelent a napokban -, sőt már a héten többször is terveztem kitenni őket, de mindig elnapoltam, azonban most sem ezeket posztolom. Azt viszont megígérem, hogy most hétvégén mindegyik kikerül! De nehogy azt higgyétek, hogy tétlenkedtem. Már ecseteltem, hogy Catnek hála lett galériája az oldalnak, ma pedig végre aktivizáltam magam, és a tegnapi meg az előző TVD rész kivágott képeit feltöltöttem. Albumonként több mint 100 kép kedvenceinkről. Csemegézzetek, az első kis kép a 6x18, míg a második a legfrissebb 6x19 albumába visz el benneteket.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

6x19 - Because

2015.04.24. 05:04, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Torrent | Angol felirat | Magyar felirat | Online

Hát...nem találok szavakat. Tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a résszel. Spoilerezni ismételten nem merek túlzottan, de olyan dolgok történtek, hogy csak lestem! Érdekesek voltak a történetszálak, érdeklődve figyeltem mindegyiket, bár Bonnie hivatalosan is a legkevésbé kedvelt karakteremmé vált. Nagyon szerettem őt régebben, de az elmúlt pár részben mást sem csinált, csak tönkretette azt, amit rohadtul nem kellett volna. Lily és Enzo jelenetei is ütöttek, még többet akarok belőlük, érdekesnek tűnik a dolog! Na meg a végén nem tudtam eldönteni, hogy sajnáljam-e Mama Salvatorét vagy sem. Nem tudok kiigazodni a jellemén. Mármint amiért nem szereti a fiait, már elvágta magát nálam, ugyanakkor tegnap a végén megölelgettem volna szegényt. Nem tudom, hogy tényleg gonosz szándékai vannak-e, vagy csak a Ripper énjét nem tudja kordában tartani. Jolaric esküvőt egyre jobban várom, hát meg kell zabálni ezt a kettőt együtt! :) Delenán ismét bőgtem...tudtam én, hogy az utolsó pár rész során folyton sírni fogok rajtuk/miattuk/értük. Minden jelenetet úgy nézek, hogy "na, ez most az utolsó beszélgetésük erről és erről?". Nem bírom...annyira gyönyörűek együtt, fájni fog, mikor ez véget ér a szezonzáróban. És most jöhet gyorsan Steroline: végem van tőlük! Az összes jelenetüket imádtam, tökéletesek voltak! Vagy háromezerszer robbantam fel tőlük, de ki számolja már? Ide nem merem részletezni, hátha van még, aki nem látta, de egyszerűen nem találtam kivetnivalót egy jelenetükben sem. A kémiájuktól sikeresen dimenziót váltott a szobám egy kis időre. A kedvencem a Stefan és Liz flashback volt, természetesen...ha megnézitek a részt, megértitek az okot. Egyszerűen nem hittem el, amit látok. Viszont hála a visszaemlékezésnek, annyi minden összeállt. Az, hogy a 6x13-ban Stefan miért is nézte ÚGY Caroline-t, miközben a lány varrt. Na, meg így az első csókjuk értelmezése is megváltozott. Pontosabban más szemmel nézem. Eszméletlen...úgy örülök, hogy megmutatták nekünk azt a beszélgetést Caroline anyukája és Stefan közt. Annak a flashbacknek iszonyú hálás vagyok. És nem csupán Steroline szerelmi szálának szempontjából, ugyanis amiatt a jelenet miatt történt valami, amire már vártam egy ideje...bár végigzokogtam azt, ami következett, de legalább megtörtént. Jaj, de nehéz spoilerek nélkül fogalmazni. A vége pedig...valahogy várható volt, és érthető is. Viszont épp emiatt bizakodóbb vagyok a 6x21-et tekintve. Szóval isteni volt ez a rész, ma még újranézem párszor. Még a végére annyit, hogy Candice-t (és persze Pault is) minden rohadt díjjal megdobálnám, mert annyira megérdemlik. Az, amit Paul a múltkor, Candice meg most alakított, arra szavak sincsenek. Bár ők mindig eszméletlen színészi játékkal kápráztatnak el, de vannak igazán kiemelkedő momentumok...Candice-nek ebben a részben ez bizony megvolt!

ELMONDANI NEKI VAGY SEM - Damon küszködik azzal, hogy meséljen-e Elenának a gyógyírról vagy sem, közben felhozza a közös jövő témát, hogy milyen is lehetne, ha nem lennének vámpírok. Ezalatt mindenki igyekszik megállítani az érzelmek nélküli Caroline-t, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezték. Máshol: mikor Bonnie rájön, hogy Damon elárulta a bizalmát, saját kezébe veszi az irányítást, ezzel pedig olyan események láncolatát indítja el, melyek következményeivel Damonnek kell megbirkóznia. Végül pedig, miután Enzo kénytelen szembenézni traumatikus múltjával, válaszok után kutat és meglepődik, mikor megtudja az igazat a vámpírrá változásának napjáról.

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha