Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
 Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
 

A cserekérés szünetel!

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

6x19 - Because

2015.04.24. 05:04, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Torrent | Angol felirat | Magyar felirat | Online

Hát...nem találok szavakat. Tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a résszel. Spoilerezni ismételten nem merek túlzottan, de olyan dolgok történtek, hogy csak lestem! Érdekesek voltak a történetszálak, érdeklődve figyeltem mindegyiket, bár Bonnie hivatalosan is a legkevésbé kedvelt karakteremmé vált. Nagyon szerettem őt régebben, de az elmúlt pár részben mást sem csinált, csak tönkretette azt, amit rohadtul nem kellett volna. Lily és Enzo jelenetei is ütöttek, még többet akarok belőlük, érdekesnek tűnik a dolog! Na meg a végén nem tudtam eldönteni, hogy sajnáljam-e Mama Salvatorét vagy sem. Nem tudok kiigazodni a jellemén. Mármint amiért nem szereti a fiait, már elvágta magát nálam, ugyanakkor tegnap a végén megölelgettem volna szegényt. Nem tudom, hogy tényleg gonosz szándékai vannak-e, vagy csak a Ripper énjét nem tudja kordában tartani. Jolaric esküvőt egyre jobban várom, hát meg kell zabálni ezt a kettőt együtt! :) Delenán ismét bőgtem...tudtam én, hogy az utolsó pár rész során folyton sírni fogok rajtuk/miattuk/értük. Minden jelenetet úgy nézek, hogy "na, ez most az utolsó beszélgetésük erről és erről?". Nem bírom...annyira gyönyörűek együtt, fájni fog, mikor ez véget ér a szezonzáróban. És most jöhet gyorsan Steroline: végem van tőlük! Az összes jelenetüket imádtam, tökéletesek voltak! Vagy háromezerszer robbantam fel tőlük, de ki számolja már? Ide nem merem részletezni, hátha van még, aki nem látta, de egyszerűen nem találtam kivetnivalót egy jelenetükben sem. A kémiájuktól sikeresen dimenziót váltott a szobám egy kis időre. A kedvencem a Stefan és Liz flashback volt, természetesen...ha megnézitek a részt, megértitek az okot. Egyszerűen nem hittem el, amit látok. Viszont hála a visszaemlékezésnek, annyi minden összeállt. Az, hogy a 6x13-ban Stefan miért is nézte ÚGY Caroline-t, miközben a lány varrt. Na, meg így az első csókjuk értelmezése is megváltozott. Pontosabban más szemmel nézem. Eszméletlen...úgy örülök, hogy megmutatták nekünk azt a beszélgetést Caroline anyukája és Stefan közt. Annak a flashbacknek iszonyú hálás vagyok. És nem csupán Steroline szerelmi szálának szempontjából, ugyanis amiatt a jelenet miatt történt valami, amire már vártam egy ideje...bár végigzokogtam azt, ami következett, de legalább megtörtént. Jaj, de nehéz spoilerek nélkül fogalmazni. A vége pedig...valahogy várható volt, és érthető is. Viszont épp emiatt bizakodóbb vagyok a 6x21-et tekintve. Szóval isteni volt ez a rész, ma még újranézem párszor. Még a végére annyit, hogy Candice-t (és persze Pault is) minden rohadt díjjal megdobálnám, mert annyira megérdemlik. Az, amit Paul a múltkor, Candice meg most alakított, arra szavak sincsenek. Bár ők mindig eszméletlen színészi játékkal kápráztatnak el, de vannak igazán kiemelkedő momentumok...Candice-nek ebben a részben ez bizony megvolt!

ELMONDANI NEKI VAGY SEM - Damon küszködik azzal, hogy meséljen-e Elenának a gyógyírról vagy sem, közben felhozza a közös jövő témát, hogy milyen is lehetne, ha nem lennének vámpírok. Ezalatt mindenki igyekszik megállítani az érzelmek nélküli Caroline-t, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezték. Máshol: mikor Bonnie rájön, hogy Damon elárulta a bizalmát, saját kezébe veszi az irányítást, ezzel pedig olyan események láncolatát indítja el, melyek következményeivel Damonnek kell megbirkóznia. Végül pedig, miután Enzo kénytelen szembenézni traumatikus múltjával, válaszok után kutat és meglepődik, mikor megtudja az igazat a vámpírrá változásának napjáról.

Még egy kis promó

2015.04.23. 19:28, Viki
Címkék: tvd hír képek

Most írom másodjára ezt a posztot, ugyanis a G-Portál kiszúrt velem, és már befejeztem ezt az igencsak hosszúra sikerült bejegyzést, mikor teljesen elszállt minden. Lehettem volna olyan leleményes, hogy kimásolom, de most már mindegy. Újraírom, maximum nem lesz olyan hosszú, mint eredetileg. A lényeg, hogy a kreátorok minden héten kicsinálnak a twitter bejegyzéseikkel, ez most sincs másképp. Ha pedig eddig nem lettem volna biztos abban, hogy zseniális Steroline áradat vár ránk a mai részben, hát most már ezer százalékig biztosak lehetünk ebben.

Először is a sorozat egyik írója, Tom Farrell lepett meg minket egy olyan üzenettel, amitől még most sem tértem magamhoz. Ráadásul már épp lenyugodtam, mikor elolvastam, így most a rohadt nehezen nyugalmi állapotba taszított énem újfent tombol. Nagyszerű.

Steroline rajongók, élvezzétek a ma esti TVD részt! Van egy olyan érzésem, hogy elégedettek lesztek.

Én már ettől a tweettől az vagyok, köszönöm szépen! A sorozat exklúzív producere is kiírt a fanoknak valamit, és bár ez nem konkrétan Steroline-ról szól, de a párosunkra is utalhat az üzenetével.

Szóval...a ma esti rész fantasztikus.

Carina MacKenzie pedig, aki a The Originals sorozat egyik írója, az alábbi kis üzenetet posztolta.

Hosszú hónapok óta a ma esti TVD epizódra vártam.

Az írónő köztudottan Steroline shipper, így ez egyértelműen nekik szól. Én tényleg nem bírok már magammal, ide nekem a 6x19-et, de azonnal! Neil Reynolds író pedig bár semmi újat nem osztott meg velünk, azért én kiteszem ezt is. Egy rajongó megkérte, hogy egy szóval írja le Steroline-t a mai részhez kapcsolódóan. Ő pedig ennyit fűzött hozzá.

Véres.

Ez pedig tényleg nem újdonság, a promókból már leszűrhettük, hogy ez is benne van a pakliban, hiszen kivéreztetik Caroline-t, sőt Stefan is bevállalja, hogy hihetőbb legyen a dolog. A végére pedig a TVD hivatalos twitter oldalának új promóképét tartogattam, melyhez ezt az üzenetet mellékelték.

Van remény megmenteni Caroline emberségét? Rájössz a ma esti TVD részben.

Image and video hosting by TinyPic

6x19-22 epizódismertetők

2015.04.23. 16:20, Viki
Címkék: tvd 6x19 6x20 6x21 6x22

Bár kicsit késve, de gondoltam, összeszedem nektek a maradék 4 rész szinopszisait, természetesen a maival kezdve. A leírások alapján zseniális, izgalmas, szívszorító és könnyfakasztó pillanatok várnak ránk, nem szégyellem, nekem a 6. évad az eddigi legnagyobb kedvencem! Bár már leírtam több posztomba is, de nem árt most egy kupacba összegyűjteni azt, ami Steroline-t érinti az adott részben, így a hivatalos ismertetők alatt elolvashatjátok az adott részhez kapcsolódó személyes megjegyzéseimet kedvenceinket illetően. Vágjunk is bele!

6x19 - Because
ELMONDANI NEKI VAGY SEM - Damon küszködik azzal, hogy meséljen-e Elenának a gyógyírról vagy sem, közben felhozza a közös jövő témát, hogy milyen is lehetne, ha nem lennének vámpírok. Ezalatt mindenki igyekszik megállítani az érzelmek nélküli Caroline-t, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezték. Máshol: mikor Bonnie rájön, hogy Damon elárulta a bizalmát, saját kezébe veszi az irányítást, ezzel pedig olyan események láncolatát indítja el, melyek következményeivel Damonnek kell megbirkóznia. Végül pedig, miután Enzo kénytelen szembenézni traumatikus múltjával, válaszok után kutat és meglepődik, mikor megtudja az igazat a vámpírrá változásának napjáról.

Bár ebben a szinopszisban Steroline-t nem veszik egy kalap alá, de az előkerült promóvideók és spoilerek alapján mind tudjuk, hogy a mai rész tele lesz az ő közös pillanataikkal. Ráadásul annyira egyértelmű, hogy Stefan szerelmes Care-be!!! Ezt pedig muszáj lesz kiélveznünk, már csak a soron következő két részt nézve is. Én tényleg alig bírok magammal, szeretném végre látni ezt a részt! Plusz a címe is sokat sejtet. Nekem erről az első csókjelenetük jut eszembe, mikor Stefan elmondta, hogy nem amiatt van Caroline-nal, mert a lány édesanyja erre kérte, hanem "azért, mert...", és felsorolta az okokat, majd pedig megcsókolta. Szóval úgy érzem, hogy ez a cím rájuk is illik, és rájuk is utal!

6x20 - I'd Leave My Happy Home for You
A GYÓGYÍR - Mikor Alaric és Jo vonakodva részt vesznek a legény- és leánybúcsújukon, Damon és Elena megvitatják annak az impulzív ajánlatnak a következményeit, melyet a férfi neki tett. Nem biztos abban, hogy mit tegyen, így Elena Bonnie-hoz és Jo-hoz fordul tanácsért, azonban Bonnie nem várt kérdéseket vet fel, melyek aggodalomra adnak okot. Mikor Enzo rájön, hogy Lily elindult a lejtőn, Stefantól kér segítséget, hogy lépjen közbe, mielőtt túl késő lenne. Végül, mikor Mattnek már elege van a városban felbukkanó természetfeletti lényekből, Tyleren vezeti le a dühét, eközben Alaric megfontol egy életet megváltoztató tanácsot.

Hű, a mindenit! Bár sajnos ebben a részben Caroline nem lesz benne, de szerencsére Stefant nem kell nélkülöznünk sem ebben, sem a soron következő részekben. Plusz, ha belegondolunk, Caroline azért nincs itt, mert a mai részben vissza fog kapcsolni - igen, ez tuti -, és a 20. részben "elbujdos", mivel a visszakapott érzelmei felemésztik, na meg a szörnyű tettek, melyeket elkövetett. Viszont az, hogy drága Candice-ünket nem látjuk a 6x20-ban, semmiképp nem azt jelenti, hogy Steroline-mentes lesz a rész. Hiszen az ifjabb Salvatore-tesó szereti a lányt, szóval simán szóba kerülhet a szöszi. Remélem, így lesz.

6x21 - I'll Wed You in the Golden Summertime
ALARIC ÉS JO NAGY NAPJA - Alaric és Jo esküvőjének napja van, Elena és Bonnie igyekeznek segíteni a stresszes Jo-nak a végső simításokban. Miután Stefan felfedezi az életet megváltoztató titkot, melyet Damon rejtegetett előle, autókázni viszi testvérét, és új szemléletet ad a bátyja közös jövőjének Elenával. Máshol: mikor Caroline visszatér Mystic Fallsba azután, hogy megbirkózott az érzelemmentes tombolásának következményeivel, először a barátaitól kér bocsánatot, és elhatározásra jut az ő és Stefan együttlétének kilátásait illetően. Végül, mikor Bonnie-t Lilyvel kapcsolatos élénk rémálmok kezdik el gyötörni, Matt segítségét veszi igénybe, hogy legyőzze a nőt.

Az esküvő és egyéb izgalmas szituk várhatóak ebben a részben. És sajnos eddigi információink szerint mindössze egy Steroline jelenetet fogunk kapni, de remélem, hogy csak félreértelmeztük a rendező szavait. Vagy ha mégis össz-vissz egyetlen egy pillanatot kapunk, akkor remélem, hogy az az egy - ami a leírás alapján a NAGY beszélgetés lesz - igazán ütni fog. Úgy érzem, hogy nem vidám momentumot fogunk látni. Én valamiért arra tippelek, hogy az esküvőn Stefan és Caroline táncolni fognak, és Care ott mondja el neki, hogy nem akar vele lenni. Ugyanis szerintem annyira nem fogja tudni elviselni a gondolatot, hogy bántott másokat, a saját barátait, na meg Stefant, hogy inkább ezúttal ő igyekszik ellökni magától Stefant, pont úgy, ahogy az évad elején a srác tette vele. Tehát nem hiszem, hogy ez a rész boldoggá tesz minket Steroline szempontból, de ha legalább egy táncot kapunk, egy fokkal boldogabb vagyok.

6x22 - I'm Thinking of You All the While
VISZLÁT, MYSTIC FALLS - Alaric és Jo nagy lakodalmának utóhatásaként a dolgok drámai fordulatot vesznek, mikor egy hívatlan vendég felbukkan, ezzel szörnyű veszélybe sodorva Elenát. Matt tanácsa ellenére, hogy hagyja el a várost és védje magát, Bonnie dacosan a saját kezébe veszi a dolgokat, miután rádöbben, hogy ő maga is egy csavaros terv darabját képezi. Stefan és Caroline egy érzelmi válaszúthoz érkeznek a kapcsolatukat illetően, a Liv-vel való újratalálkozásánál pedig Tyler kénytelen szembenézni egy döntéssel, ami örökre megváltoztathatja az életét. Eközben Lily felelőtlen tetteit látva Stefan rájön, hogy az anyja meddig képes elmenni a "családja" újbóli egyesítésének érdekében. Végül pedig egy lesújtó eseménysorozat után Damon kénytelen meghozni élete legnehezebb döntését.

Bár az ismertetőt olvasva Steroline fronton egy életre elveszíthetjük a reményt, bár ez is attól függ, hogyan is értelmezzük a szöveget, azonban mivel a drága rendező úrtól megtudtuk, hogy rengeteg Steroline jelenetet fogunk látni az évadzáróban, így én kezdek megnyugodni. Sőt, úgy érzem, hogy ha csak az utolsó percben is, de minden rendbe fog jönni köztük. Már ha csak a címet nézem, erre utal minden. Természetesen a rész címét nem csupán Stefan és Caroline párosára lehet ráhúzni, hanem minden szerelmespárra (Mindvégig rád gondolok), de ha most őket veszem górcső alá, ez is tökéletesen passzol, ráadásul ahhoz az elméletemhez is, miszerint Caroline ellöki magától Stefant. Hiszen ettől még nem szűnik meg szeretni őt, sőt simán gondolhat rá állandóan. Stefan részéről meg szerintem evidens, hogy Caroline-ra gondol! És még valami, ami ezt támasztja alá, illetve azt, hogy a rész végén minden rendben lesz: véleményem szerint - és a képek, spoilerek is ezt támasztják alá - Caroline is veszélybe kerül az utolsó részre, és Stefan fogja megmenteni, majd pedig rendeződnek a dolgok. Így érzem, és remélem, így is lesz.

6x19 - Because új promóvideó

2015.04.23. 11:49, Viki

Na jó...azt tudnotok kell, hogy ez a hét kikészít engem, már ami a kedvenc párosaimat illeti. Kedden a The Flashben kaptam egy Snowbarry csókot - még ha nem is volt teljesen igazi, de akkor is -, tegnap pedig az Arrow adta meg azt, amire lassan 3 éve várok: Olicity pillanatokat, nem is keveset, és nem is akármilyeneket. Ma pedig az abszolút kedvenc párosom tér vissza a képernyőmre, lehet tippelni, kik! ;) Ráadásul a megjelent videók alapján a 40 perces résznek több mint a felét fogják együtt tölteni, szóval panaszkodni tényleg nem lehet. Oké, ez nem egy személyes blog, de gondoltam, megosztom veletek, hogy ez a hét amolyan haldoklási fázis számomra, már ami az OTP-imet illeti.

Tegnap már frissítettem, nem is keveset, de ma is számítsatok arra, hogy le kell görgetnetek az oldal legaljára - talán még a másik oldalra is lapoznotok kell majd -, hogy elérjétek a híreket. Van bőven! Kezdjük rögtön azzal, amitől már ébredés után meghaltam. Egy új kb. 10 másodperces promó a mai részhez, amiben valójában két új momentumot láthatunk. Mivel a videó elég gyér minőség - de a semminél lényegesen több -, nem értem teljesen, hogy Stefan mit mond, mielőtt rátérnek a hivatalos trailerből már jól ismert "Te és Caroline..." részre, így inkább nem merem fordítani. Viszont az, ahogy a videó elkezdődik, hát arra szavak sincsenek. Ahogy Caroline nyakon csókolja Stefant, és közben a srác arckifejezése, úristen, annyira szereti a szöszit...én azt hiszem, felrobbanok! Lessétek meg! Komolyan mondom, alig várom a ma estét.

Frissítve: oké, valaki leírta twitteren, hogy mit mond, és azt hiszem, még jobban sokkolódtam!!!

Nem egészen így akartam, hogy a dolgok megtörténjenek.

És ezután kezd rákérdezni Elena, hogy együtt voltak-e, csak ugye Damon közbeszól. Úristen, Stefan másképp képzelte el az első együttlétet. Azt hiszem, le kell ülnöm...ja, nem...azon már túl vagyok...:D

E! Online spoiler chat - Forwood

2015.04.22. 21:24, Viki
Címkék: tvd spoiler chat hír

Most egy nem éppen Steroline központú spoilert hoztam nektek, de mivel Caroline igencsak érintett benne, így egyértelmű, hogy megosztom veletek. Az E! Online tegnap adta ki a szokásos heti spoiler chatjét, melyben két TVD-témájú kérdés kapott helyet. Nekünk most csak az egyik igazán fontos.

Chrissy: Michael Trevino távozásával a TVD-ből, fogunk látni valamilyen búcsút Tyler és Caroline közt?
Rémlik Forwood?! Emlékek, mi? "Michaelnek és nekem közeledik néhány jelenetünk. Emlékeztetni fognak minket arra az útra, ami eljuttatott oda, ahol most tartunk," kezdi Candice Accola. "Nagyon is valóságos. Ez egy nagyon őszinte pillanat volt a karakterek közt. Ott, ahol ezek a karakterek jelenleg tartanak az életükben, ez a momentum rendkívül egyszerű és valódi volt."

Illetve gyors apróságokat még megosztok veletek ebben a posztban, mert ezek miatt most nem éri meg újabbat létrehozni, viszont muszáj kiírnom! Candice részt fog venni idén nyáron az 55. Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami június 13-tól 18-ig fog tartani. Azt, hogy Candice mely napokon lesz ott, még nem tudni. Pár nappal ezelőtt, április 19-én Paul és Ian Chicagóban voltak egy rajongói találkozón, egyelőre nem találtam infót arról, hogy Steroline szóba került volna, viszont a srácok természetesen ismét hozták a formájukat. Néhány beszólásukat olvasva még most is hangosan nevetek. Képek vannak az eseményről, igaz, hogy csak rajongók által ellőtt fotók, de majd feltöltöm őket. A bejegyzés végére tartogatom a lényeget. Chris Grismer, aki az évadzárót rendezte, válaszolt egy igencsak lényeges kérdésre twitteren.

@mysterolinheart: A te részedben sok Steroline jelenet van? Kérlek, mondd, hogy igen!
@Chrisgrismer: Igen.

Oké, Chris nem használta ki a 140 karakteres férőhelyet a közösségi oldalon, hogy válaszoljon, de azt hiszem, ez az "igen" többet ér minden szónál! Kárpótolva leszünk a Caroline-mentes 20. részért, na meg a kevés - talán csak egy - közös jelenetes 21. epizódért. Alig várom, bár tény, hogy picit félek a szezonzárótól, és biztosan bőgni fogok rajta! De ha tele lesz Steroline-nal, túlélem valahogy.

A végére pedig egy közérdekű infó: képeket azért nem hoztam az elmúlt napokban, mert drága Catnek hála lett galériája az oldalnak, és ezentúl minden képet oda fogok feltölteni! Egyelőre nem osztom meg a galéria linkjét, mivel még üres, de készüljetek, nem sokára tengernyi (új) képpel árasztalak el titeket!

 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend