Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
 Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
 

A cserekérés szünetel!

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

Az összes Steroline csókjelenet sorrendem!!!

2017.04.08. 16:41, Viki

Bár még mindig tartozom nektek a fináléról írandó kritikámmal (előbb-utóbb meg is lesz), de amíg lélekben arra felkészülök, úgy döntöttem, összeállítok néhány saját listát. Első körben a páros csókjaiból hoztam össze a saját listámat. Elárulom, TOP 10-nek indult, de aztán úgy döntöttem, minden egyes csókjukat összeszedem és felállítom belőlük a saját sorrendemet! Bizony, itt van az összes csókjelenetük, ami volt a sorozat folyamán! Elárulom, a sorrend felállításánál nemcsak az volt a szempont, hogy melyik csók a legszexibb, hanem magát a jelenetet is figyelembe vettem. Idővel elkészítem a "Kedvenc Steroline jeleneteim" listát/listákat is (kérdőjel még, hogy évadonként állítom-e össze), és természetesen abba NEM kerül bele majd innen minden momentum, csak néhány, ami jelenet szempontjából is elképesztően fontos. Most viszont úgy éreztem, minden romantikus léleknek jót teszek ezzel az igencsak terjedelmes csóklistával. Jó nosztalgiázást! (Írtam volna külön-külön mindről véleményt, de olyan sok van - összesen 22!!! -, hogy arra jutottam, az első 5 helyezettet fejtem csak ki részletesebben, amúgy pedig beszéljenek helyettem a videók, és ha megnézitek őket, lehet, megértitek a sorrendemet.) <3 Nálatok mi a sorrend? Nyilván nem várom el, hogy mind a 22-t sorba rendezzétek, de mondjuk...az első hármat? Várom kommentben a hozzászólásaitokat. :)

1. Az esküvői ceremónia

Most komolyan, első csodacsók ide vagy oda, nálam örökre bevéste magát első helyre az, amikor először csókolták meg egymást férjként és feleségként. Basszus...lényegében azóta rimánkodtam ezért a momentumért, mióta Caroline közölte a pilotban, hogy júniusi esküvőt terveznek. Na jó, akkor még csak annyit mondtam, hogy "ámen, csajszi", de mivel hamar a szívcsücsköm lett a páros, így akárhonnan nézem, évek óta erre vártam! És amikor elérkezett az esküvő epizódja, el sem akartam hinni, hogy valóra vált. Ráadásul tökéletes volt, sőt szerintem még az elvárásaimat is túlteljesítette a ceremónia. Áldom Katherine-t, amiért nem cseszte szét a sorozat legcsodásabb pillanatát! Már azt sem lehet szavakkal kifejezni, mennyire imádom, ahogy az oltár előtt ácsorogva egymásra néznek, a rögtönzött eskük pedig, amiket elmondtak egymásnak, a csoda definíciói lehetnének. A csók pedig olyan szinten megpecsételte nemcsak az ő igaz szerelmüket, de a jelenet tökéletességét is, hogy nincsenek rá megfelelő szavak. Ennél gyönyörűbbet kívánni sem lehetne, és életre szólóan bekerült ez a néhány perc a szívembe, mégpedig a legkedvesebb helyre.

2. Az első csók

Mertem volna ide másikat választani, ugye? Nyugi, eszemben sem volt. Sőt amíg nem került adásba a Steroline esküvő, letaszíthatatlan volt a dobogó legfelső fokáról. Egyszerűen nem lehet belekötni...még akkor sem menne, ha ez lenne az eltökélt szándékom. Nem is értem, miért csacsogok itt hülyeségeket. Mármint mégis ki a fene akarna (vagy tudna) belekötni EBBE?? Idén februárban volt két éve, hogy adásba került ez a lélegzetelállító csoda, és már le is írtam az oldalra az évforduló napján, hogy nagy szerepet játszott a páros első csókja abban, hogy belevágtam anno az oldalba. Soha, egyetlen szerelmespár legelső csókja sem lesz képes kiütni Steroline-t ezen a téren a nyeregből. Ennél mesésebbet "first kiss" kategóriában még nem láttam, és a zsigereimben érzem, hogy nem is fogok! A tökéletesség enyhe kifejezés, hogy ezt körülírjam. A teljes jelenet, párbeszéddel és mindennel együtt, a mennyországba képes repíteni az embert. Engem mindig oda küld, akárhányszor nézem meg. És elhihetitek, már milliószor láttam.

3. Az utolsó csók

Nem hiszem, hogy ezt ki kell fejtenem. Már csak azért sem, mert még most sem sikerült kihevernem azt az érzelmi megrázkódtatást, amit a finálé okozott, és félek, hogy ha túl sok mondatban ecsetelem nektek, miért ez lett a harmadik, akkor irtó hamar elsírom magam, és percekig nem leszek képes abbahagyni. Jelenleg pedig nincs kedvem sírni. Így csak azt tudom hozzáfűzni ehhez, hogy az egyik legkülönlegesebb, legérzelmesebb, legszívfacsaróbb, ugyanakkor leggyönyörűbb Steroline momentum (és jelen esetben Steroline csók), amit a sorozat adott nekünk. Szerintem a videó éppen eléggé alátámasztja, amit most leírtam...

4. Három év utáni kibékülés

Miért csinálják ezt velem? Folyton felteszem ezt a kérdést, akármikor az utamba kerül egy ilyen perfekt csókjelenet. Emlékszem, hogy amikor tavaly leadták ezt az évadzárót, a monitor előtt zokogtam ennél a momentumnál. És azóta is... Őszinte leszek. Bármennyire is imádom azt, hogy a fináléban mondhatni megkaptuk az "örökké"-t, és egy kifacsart endgame-et, azért a szívem ettől még darabokban van. És tudom, hogy az írók úgy dolgozták ki a hetedik évad zárórészét, hogy ha nem rendelné be a csatorna a nyolcadik szezont valamiért, akkor legyen némi lezárást adó érzete. Ez alapján pedig Steroline boldog befejezésnek indult. Király, ugye? Na, de nem szeretnék rinyálni, hiszen ami történt, megtörtént, és végül is valóban elmondhatjuk, hogy a drágák endgame lettek. Mindenesetre ez a szezonzárós pillanat egyszerűen epic és kész! És ha már önmagában nem lenne tökéletes, akkor ne felejtsük el, milyen durva párhuzamot lehet vonni a legelső csókjuk és e között. Nagyon hasonlítanak, szóval már ezt figyelembe véve ráhúzhatjuk, hogy duplán különleges.

5. Az első eljegyzés

Egyértelmű volt, hogy a két eljegyzés közül (már a 8x14-es kritikámban leírtam, de muszáj most nyomatékosítanom, hogy rohadt kevés sorozatbeli párosnak volt eddig két tökéletesen lezajló lánykéréses jelenete, de Steroline-nak mindegyik az volt!!!) az egyik bekerül a TOP 5-be, de az hatalmas kérdőjel volt számomra, hogy melyik lesz az. Mindkettőt ezerszer megnéztem egymás után, és nem vicc, "pro-kontra" listát vezettem, hogy melyik mellett döntsek. Egy ideig csábító volt a második, mert Stefan mégiscsak ott térdelt előtte, basszus, na meg az a monológ, de végül erre esett a választásom, hiszen ezen éreztem azt, hogy "annyira Steroline az egész". Ezt úgy értem, hogy eszméletlenül tündériek, Caroline tipikus bezsongós énje is jobban megmutatkozik, Stefan alapvető humora is, és még kicsit olyan "béna" is az egész, persze csakis jó értelemben, arról nem is beszélve, milyen édesen, csillogó szemekkel néztek egymásra végig, és az a csók...úristen!!! Az meg már csak hab a tortán, hogy a lánykérés alatt lévő dal a The Fray együttesé, amiben Candice férje a gitáros. És nem mintha a második eljegyzés olyan hátul lenne ezen a listán, szóval... ;) <3 Egyszerűen csak ez az, amiben tényleg minden megvan!

6. Összeköltözős csók (8x01)
7. Első kikapcsolt smárolás (6x17)
8. A második eljegyzés (8x14)
9. Második bekapcsolt csók (7x01)
10. Fagyöngy alatti csók (8x07)
11. A nyolcadik évados ágyjelenet (8x01)
12. Esküvői tánc (8x15)
13. Stefan nagyon le akar vele feküdni (7x04)
14. Karácsonyi készülődés (8x07)
15. Közös ébredés (7x05)
16. A karneválon (8x05)
17. A folyosón smárolás (7x04)
18. Első lefekvésük (6x17)
19. Sült krumplit a várandós nőnek (7x12)
20. Figyelemelterelő csók (6x19)
21. Reggeli beszélgetés (8x01)
22. A manipuláció, amit Stefan szeret (7x06)

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend