Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family

  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic   
   

Jelentkezni a chatben lehet!

Jön: katherine-mcnamara.flaunt, jennifer-l.gp, prettylittleliars.hu, riverdale-fan.com

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Ninaa {#09}
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Home

Az összes Steroline csókjelenet sorrendem!!!

2017.04.08. 16:41, Viki

Bár még mindig tartozom nektek a fináléról írandó kritikámmal (előbb-utóbb meg is lesz), de amíg lélekben arra felkészülök, úgy döntöttem, összeállítok néhány saját listát. Első körben a páros csókjaiból hoztam össze a saját listámat. Elárulom, TOP 10-nek indult, de aztán úgy döntöttem, minden egyes csókjukat összeszedem és felállítom belőlük a saját sorrendemet! Bizony, itt van az összes csókjelenetük, ami volt a sorozat folyamán! Elárulom, a sorrend felállításánál nemcsak az volt a szempont, hogy melyik csók a legszexibb, hanem magát a jelenetet is figyelembe vettem. Idővel elkészítem a "Kedvenc Steroline jeleneteim" listát/listákat is (kérdőjel még, hogy évadonként állítom-e össze), és természetesen abba NEM kerül bele majd innen minden momentum, csak néhány, ami jelenet szempontjából is elképesztően fontos. Most viszont úgy éreztem, minden romantikus léleknek jót teszek ezzel az igencsak terjedelmes csóklistával. Jó nosztalgiázást! (Írtam volna külön-külön mindről véleményt, de olyan sok van - összesen 22!!! -, hogy arra jutottam, az első 5 helyezettet fejtem csak ki részletesebben, amúgy pedig beszéljenek helyettem a videók, és ha megnézitek őket, lehet, megértitek a sorrendemet.) <3 Nálatok mi a sorrend? Nyilván nem várom el, hogy mind a 22-t sorba rendezzétek, de mondjuk...az első hármat? Várom kommentben a hozzászólásaitokat. :)

1. Az esküvői ceremónia

Most komolyan, első csodacsók ide vagy oda, nálam örökre bevéste magát első helyre az, amikor először csókolták meg egymást férjként és feleségként. Basszus...lényegében azóta rimánkodtam ezért a momentumért, mióta Caroline közölte a pilotban, hogy júniusi esküvőt terveznek. Na jó, akkor még csak annyit mondtam, hogy "ámen, csajszi", de mivel hamar a szívcsücsköm lett a páros, így akárhonnan nézem, évek óta erre vártam! És amikor elérkezett az esküvő epizódja, el sem akartam hinni, hogy valóra vált. Ráadásul tökéletes volt, sőt szerintem még az elvárásaimat is túlteljesítette a ceremónia. Áldom Katherine-t, amiért nem cseszte szét a sorozat legcsodásabb pillanatát! Már azt sem lehet szavakkal kifejezni, mennyire imádom, ahogy az oltár előtt ácsorogva egymásra néznek, a rögtönzött eskük pedig, amiket elmondtak egymásnak, a csoda definíciói lehetnének. A csók pedig olyan szinten megpecsételte nemcsak az ő igaz szerelmüket, de a jelenet tökéletességét is, hogy nincsenek rá megfelelő szavak. Ennél gyönyörűbbet kívánni sem lehetne, és életre szólóan bekerült ez a néhány perc a szívembe, mégpedig a legkedvesebb helyre.

2. Az első csók

Mertem volna ide másikat választani, ugye? Nyugi, eszemben sem volt. Sőt amíg nem került adásba a Steroline esküvő, letaszíthatatlan volt a dobogó legfelső fokáról. Egyszerűen nem lehet belekötni...még akkor sem menne, ha ez lenne az eltökélt szándékom. Nem is értem, miért csacsogok itt hülyeségeket. Mármint mégis ki a fene akarna (vagy tudna) belekötni EBBE?? Idén februárban volt két éve, hogy adásba került ez a lélegzetelállító csoda, és már le is írtam az oldalra az évforduló napján, hogy nagy szerepet játszott a páros első csókja abban, hogy belevágtam anno az oldalba. Soha, egyetlen szerelmespár legelső csókja sem lesz képes kiütni Steroline-t ezen a téren a nyeregből. Ennél mesésebbet "first kiss" kategóriában még nem láttam, és a zsigereimben érzem, hogy nem is fogok! A tökéletesség enyhe kifejezés, hogy ezt körülírjam. A teljes jelenet, párbeszéddel és mindennel együtt, a mennyországba képes repíteni az embert. Engem mindig oda küld, akárhányszor nézem meg. És elhihetitek, már milliószor láttam.

3. Az utolsó csók

Nem hiszem, hogy ezt ki kell fejtenem. Már csak azért sem, mert még most sem sikerült kihevernem azt az érzelmi megrázkódtatást, amit a finálé okozott, és félek, hogy ha túl sok mondatban ecsetelem nektek, miért ez lett a harmadik, akkor irtó hamar elsírom magam, és percekig nem leszek képes abbahagyni. Jelenleg pedig nincs kedvem sírni. Így csak azt tudom hozzáfűzni ehhez, hogy az egyik legkülönlegesebb, legérzelmesebb, legszívfacsaróbb, ugyanakkor leggyönyörűbb Steroline momentum (és jelen esetben Steroline csók), amit a sorozat adott nekünk. Szerintem a videó éppen eléggé alátámasztja, amit most leírtam...

4. Három év utáni kibékülés

Miért csinálják ezt velem? Folyton felteszem ezt a kérdést, akármikor az utamba kerül egy ilyen perfekt csókjelenet. Emlékszem, hogy amikor tavaly leadták ezt az évadzárót, a monitor előtt zokogtam ennél a momentumnál. És azóta is... Őszinte leszek. Bármennyire is imádom azt, hogy a fináléban mondhatni megkaptuk az "örökké"-t, és egy kifacsart endgame-et, azért a szívem ettől még darabokban van. És tudom, hogy az írók úgy dolgozták ki a hetedik évad zárórészét, hogy ha nem rendelné be a csatorna a nyolcadik szezont valamiért, akkor legyen némi lezárást adó érzete. Ez alapján pedig Steroline boldog befejezésnek indult. Király, ugye? Na, de nem szeretnék rinyálni, hiszen ami történt, megtörtént, és végül is valóban elmondhatjuk, hogy a drágák endgame lettek. Mindenesetre ez a szezonzárós pillanat egyszerűen epic és kész! És ha már önmagában nem lenne tökéletes, akkor ne felejtsük el, milyen durva párhuzamot lehet vonni a legelső csókjuk és e között. Nagyon hasonlítanak, szóval már ezt figyelembe véve ráhúzhatjuk, hogy duplán különleges.

5. Az első eljegyzés

Egyértelmű volt, hogy a két eljegyzés közül (már a 8x14-es kritikámban leírtam, de muszáj most nyomatékosítanom, hogy rohadt kevés sorozatbeli párosnak volt eddig két tökéletesen lezajló lánykéréses jelenete, de Steroline-nak mindegyik az volt!!!) az egyik bekerül a TOP 5-be, de az hatalmas kérdőjel volt számomra, hogy melyik lesz az. Mindkettőt ezerszer megnéztem egymás után, és nem vicc, "pro-kontra" listát vezettem, hogy melyik mellett döntsek. Egy ideig csábító volt a második, mert Stefan mégiscsak ott térdelt előtte, basszus, na meg az a monológ, de végül erre esett a választásom, hiszen ezen éreztem azt, hogy "annyira Steroline az egész". Ezt úgy értem, hogy eszméletlenül tündériek, Caroline tipikus bezsongós énje is jobban megmutatkozik, Stefan alapvető humora is, és még kicsit olyan "béna" is az egész, persze csakis jó értelemben, arról nem is beszélve, milyen édesen, csillogó szemekkel néztek egymásra végig, és az a csók...úristen!!! Az meg már csak hab a tortán, hogy a lánykérés alatt lévő dal a The Fray együttesé, amiben Candice férje a gitáros. És nem mintha a második eljegyzés olyan hátul lenne ezen a listán, szóval... ;) <3 Egyszerűen csak ez az, amiben tényleg minden megvan!

6. Összeköltözős csók (8x01)
7. Első kikapcsolt smárolás (6x17)
8. A második eljegyzés (8x14)
9. Második bekapcsolt csók (7x01)
10. Fagyöngy alatti csók (8x07)
11. A nyolcadik évados ágyjelenet (8x01)
12. Esküvői tánc (8x15)
13. Stefan nagyon le akar vele feküdni (7x04)
14. Karácsonyi készülődés (8x07)
15. Közös ébredés (7x05)
16. A karneválon (8x05)
17. A folyosón smárolás (7x04)
18. Első lefekvésük (6x17)
19. Sült krumplit a várandós nőnek (7x12)
20. Figyelemelterelő csók (6x19)
21. Reggeli beszélgetés (8x01)
22. A manipuláció, amit Stefan szeret (7x06)

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!    *****    JROCK FANFICTION FANSITE ~ Yaoi, shounen-ai történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj és olvass nálunk! ;)    *****    Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    Ha még nem tetted túl magad a Twilight iránti rajongásodon és írni is szeretsz, gyere! MO egyetlen Twilight FRPG-je!    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    JÁTÉK A 150000 Ft értékû laptopért!    *****    Újra nyitva a Fitspiration, a Gportal multitémájú blogja. Kattintsatok az új tartalmakért, cikkekért. FITSPIRATION    *****    Autóbontó Blog    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Internetes otthoni munkák!!    *****    antropomorf állatok | internetes szubkultúra | képzeletbeli világ | toleráns emberek    *****    ÚJ!!! Kérdõasztrológia oktatás DÍJMENTESEN, tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon!    *****    Blogger Közösség Facebookon a szerkesztõknek (ismerkedés, vélemények, tanácsok) - Csatlakozz :)    *****    Szeretnék titeket egy játékra hívni,semmi mást nem kell tenned,csak ez a weboldalon jellentkezni: jegvirag.gportal.hu    *****    Keress pénzt ingyen! Napi 2-4 dollár!    *****    Bidista.com    *****    Leighton Meester - Infók és érdekességek Leighton új sorozatáról - Gossip Girl - Leighton Meester - Cikkek, érdekességek    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    A nemrég nyílt új oldalon még egyelõre nincsen sok dolog, de azért már találsz pár olvasnivalót! Gyere nézz be hozzánk!!