Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

   
   
 

Jön: -

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

Rehash - 6x20

2015.05.06. 19:25, Viki
Címkék: tvd rehash 6x20 videó

Hétfőn megjelent a szokásos heti Rehash. Ahogy az várható volt, zéró Steroline-nal, de szerencsére Stefan belekerült. Arielle pedig szokásához híven ismét istenien tálalta a műsort. Még azt muszáj megjegyeznem, hogy bár mostanság megint ritkán hoztam frisseket, de szép lassan tényleg mindent pótolni fogok! A héten igyekszem behozni az elmaradást - bár szombaton tuti nem leszek -. Viszont lassan itt van Candice szülinapja, és arra a napra tervezek néhány meglepetést. Szóval nézzetek vissza sűrűn! Most nézzétek meg a Rehasht, ezáltal is picit felkészülve a holnapra, ugyanis végre elérkezik a TVD nap!

Q&A - Julie Plec

2015.05.05. 17:00, Viki
Címkék: tvd interjú

Ez már a második ilyen kérdezz-felelek, melyet lefordítok nektek. Julie gyakran szokott tartani ilyeneket, a legutóbbi április közepén volt. Mondjuk nem csodálnám, ha egyre ritkábban válaszolgatna a fanoknak, elég szemétkedő üzeneteket kap szegény, sajnálom is emiatt. Ismét azokat fordítom le, melyeknek köze lehet Steroline-hoz együtt vagy külön-külön, Paulhoz, Candice-hez, vagy mindössze a jövőjükre a TVD történetében hatással lehet. Spoilerekre felkészülni!

@kayd921: Annyira össze vagyok zavarodva. Ha Damon beveszi a gyógyírt, miért nem fog úgy megöregedni, mint Katherine?
@julieplec: De meg fog, ha valaki kiszívja belőle, ahogy Silas tette Katherine-nel.

@TVDTeamStelenaa: Elmagyaráznád, mi történt Elena emlékeivel Stefanról? Vagy csak vissza kéne ülnünk és tettetni, hogy sosem történt meg?
@julieplec: Elena nem töröltette ki az emlékeit Stefanról.

@dobsleydiaries: Úgy érzem, mindenki megfeledkezett Stefanról és Elenáról, ők voltak maga a sorozat, az emberek azért nézték, hogy ők szerelembe esnek.
@julieplec: Nem felejtettük el. És ők voltak a sorozat. De aztán Elena érzései másfelé vették az irányt. És most ő elmegy.

@NinjaNik: Azt mondom, félek majd megnézni ezeket a részeket, kib*szottul ideges vagyok.
@julieplec: Annak is kell lenned.
@NinjaNik: Jesszusom, túl öreg vagyok, hogy ezen keresztülmenjek. Olyan, mintha a Dawson és a haverok újra megtörténne. Te csináltad azt is?
@julieplec: Részben igen. Bocsi.

@stan4damon: Steroline szívás és lehúzza a sorozatot, akárcsak a két karakter.
@julieplec: Ez a te véleményed. Én szeretem őket.

@julieplec: Részben én teremtettem Stelenát, Delenát, a TVD-t. Mindegyiküket más okból szeretem, ahogy most szeretem Steroline-t, és ahogy anno Klaroline-t szerettem és minden mást is.

@myirisqueen: Mikor a sorozat véget ér, végre el mered mondani, melyik volt a kedvenc párosod? Mindannyian preferálunk egyet.
@julieplec: Igen. Nem kell megvárnom a sorozat végét, bár talán érdemes megvárnom az évad végét.

@sterolinedove: Mármint Klaroline-nak volt kémiája, de Caroline sosem szeretne bele és akarna együtt lenni olyasvalakivel, mint Klaus. Stefannal kell lennie.
@julieplec: Azonban én tutira imádtam a közös jeleneteiket. Candice-nek mindenkivel van kémiája. Szerettem Forwoodot és azt is, mikor Mattel együtt volt.

@ymous93: Elenának Stefannal kellett volna végeznie.
@julieplec: Nos, Nina távozott, míg Elena Damonnel volt.

@jellyp34: Miért döntöttél úgy, hogy folytatod a sorozatot? Nem gyűlöletből kérdezem. Ez csak egy őszinte érdeklődés.
@julieplec: A sorozatot már berendelték a 7. szezonra, mikor Nina megadta a végső választ. Plusz még hiszek abban, hogy vannak elmesélésre váró történetek.

@amz_salvatore: Ossz meg velünk Paul Wesleyről képeket, melyek Ian és Nikki esküvőjén készültek, légyszi.
@julieplec: Nincsenek képek, bocsi. Nem volt megengedett nekünk a kamera és a telefon.

@sterolinefan: Alapvetően te minden párt shippelsz a TVD-ben? Steroline amúgy a mindenség!
@julieplec: Igen, a magam módján. Fura, tudom. De igaz.

@myheartisDelena: 1-től 10-es skálán mennyire lesz szívszaggató Elena távozása?
@julieplec: 11.

@osnapitzstydia: A Stelena rajongóknak tetszeni fog az utolsó jelenetük?
@julieplec: Néhánynak igen, néhánynak nem.

@fifiwgirly: Mikor jöttél rá, hogy Steroline meg fog történni? Melyik évadban? A pilot óta ezen gondolkodom, de szerintem 2. évad.
@julieplec: 2. évad 2. rész.
@klaroholic95: Ja, persze. A 2x02-től kezdve tervbe volt véve, és ezért nem volt semmi Steroline a 3. évadban.
@julieplec: Stefan még Elenával volt, Caroline és Klaus pedig jöttek és túlságosan megleptek minket.

@SEisForever: Elena érzései megváltoztak, mikor vámpír lett, de nem lett a régi, mikor ismét ember lett? Haha, oké.
@julieplec: Az emberré változása nem teszi semmissé az elmúlt 3 évadot, ahogy a vámpírrá válása sem tette azzá az első 3 szezont. A dolgok csak megváltoztak.

@LunsfuhdGF: Azt mondtad, mindig is elfogult voltál Stelenával, most miért ragaszkodsz mégis Steroline-hoz?
@julieplec: Mivel Elena továbblépett, Stefan miért ne tehetné?

Hát...ennyi lenne. Szerintem mindegyik fontos lehet, a Dawson és haverok tweetet sem véletlenül tettem bele, rengetegen hasonlítják Steroline-t Joey és Pacey párosához. Mindegyik okkal került bele a listába, olvasgassátok! :)

Kat Graham: lesznek közös jelenetei Wescolával?

2015.05.03. 20:08, Viki

Bár ez nem konkrétan Steroline, de mégiscsak kedvenceinkkel kapcsolatos. Kat Graham, aki a sorozatban Bonnie-t alakítja, a napokban nyilatkozott arról, hogy lesz-e közös jelenete Paullal és Candice-szel az évad maradék 2 részében, a cikk alapján ne nagyon várjunk Baroline és Stefonnie momentumokra, ugyanis a színésznő kifejtette, hogy kikkel számíthatunk néhány közös jelenetre, és sem Candice, sem Paul nincs a listán. Reméljük, a 7. évadban többet látunk belőlük. Mostanában nem szívlelem Bonnie karakterét, de Baroline-ra határozottan számítanék, imádom a lányok barátságát.

Sajnálatos módon, nem jellemző túl sok Bonnie-Caroline interakció. Az évad hátralévő részét tekintve Graham ígért néhány jó jelenetet Bonnie és Matt, Bonnie és Damon, illetve Bonnie és Elena közt, de azt mondta, a rajongók "csak kevéske" Bonnie és Caroline-t fognak kapni. És ne számítsatok semmilyen emlékezetes Bonnie és Stefan jelenetre: "Paul és én túl jó barátok vagyunk, és szó szerint szuper éretlenek vagyunk, mikor közös jelenetünk van, és folyton kuncogunk," mondja Graham nevetve. "Szóval nincs Paul Wesley."

6x21 - I'll Wed You in the Golden Summertime bővített előzetes

2015.05.03. 14:46, Viki

Sajnálom, hogy eddig még nem hoztam az új részhez kiadott promóvideót, többször is eszembe jutott, aztán valahogy mindig kiment a fejemből. Most azonban itt van, és bár Steroline momentum nincs benne, de szerencsére mindkettőjüket láthatjuk benne. Jó visszakapni Caroline-t, mert bár imádtam az előző részt, tény, hogy felüdülés őt újra látni. És ne feledjük, látni fogunk egy közös jelenetet is a részben, szóval én már most látni akarom az epizódot. A trailer alapján zseniális lesz, és nem csupán Steroline miatt, bár le sem tagadhatnám, hogy miattuk várom a legjobban, hiszen szuper spoilereket kaptunk a résszel kapcsolatban. Viszont tényleg izgalmasnak ígérkezik a rész, szóval ide vele! :)

Stefan: Damon, ha ezt megteszed, örökre ember maradsz.
Damon: Az utolsó lélegzetvételemig a Földön szeretni foglak.
Caroline: Damon Salvatore? Ember? Elképzelni sem tudom.
Damon: Nem hiszed, hogy átgondoltam ezt.
Stefan: Hadd mutassam meg.
Stefan: Végül elterjed a hír, aztán te és Elena eltávolodtok.
Stefan: A barátaid, a családod. Ez lesz a saját poklod.
Damon: Takarodj a fejemből!

Still képek + spoilerek

2015.05.01. 21:40, Viki
Címkék: tvd képek hír

Már úgyis rég hoztam nektek spoiler posztot, éppen itt az ideje. Jövő hét csütörtökön ugyebár leadják a 6. évad utolsó előtti részét, melyről az epizód rendezőjét, Michael Allowitz-ot kérdezte pár rajongó, és szerencsére válaszolt egy minket is érintő igencsak fontos kérdésre.

@SterolineTeam: Kérlek, áruld el, hogy az a Steroline pillanat a 6x21-ben majd a) megríkat minket, b) mosolyt csal az arcunkra, c) megőrjít (vegyes érzelmek).
@MichaelAllowitz: Az összes fent említett.

Azt hiszem, kijelenthetem, hogy ezt olvasva minden Steroline rajongó egyszerre van totál bezsongva és retteg, mint a fene. Komolyan mondom, rettentően izgulok, hogy mit fogunk kapni jövő héten, de furamód továbbra is bizakodó vagyok, abban 99 százalékban biztos vagyok, hogy Steroline szempontból jól fog végződni a szezon. Mármint, ha belegondolunk, nem játszhatják el velünk, hogy két fő párostól is megfosztják a népet több hónapra, míg vissza nem tér a 7. szezon. Hiszen Nina kiszáll, így Delenától sajnos mindenképp búcsúzunk a szezonzáróban. Butaság lenne, ha ezek után legalább Steroline-t nem adnák meg nekünk. Nekem így lenne tökéletes, hiszen az énem egyik fele zokogna, de nagyon, míg a másik legszívesebben örömtáncot járna ott helyben. Szóval úgy hiszem, mindenképp összejön kedvenc párosunk a szezonzáróban, feltéve persze, hogy nem sikerül már jövő héten a dolog. Én ebben bízom, mert akkor a 6x22 tele lehetne a cuki pillanataikkal. Bárhogy is, már most imádom az összes hátralévő jelenetüket az évadból. Ezen kívül a TV Guide magazin jelentetett meg egy cikket a TVD-ről, melyben Stefan és Caroline párosát is említik. Ha igaz, amit ír az újság, akkor a gyanúm beigazolódni látszik, és már kezdhetem bontani a pezsgőt - de minimum behűteni -, azonban mivel nem hivatalos forrás, így készpénznek nem vehetjük természetesen, amit írnak benne.

Stefan és Caroline válaszúthoz érkeztek. Caroline reméli, hogy kárpótolhatja Stefant, amiért rávette, hogy kapcsolja ki az emberségét és vérengzésbe kezdjen vele. "Ahol ők ketten kikötnek az évad végén," hinti el Caroline Dries, "kielégítő lesz és igencsak meglepő."

Ha ez igaz, és a producer tényleg így nyilatkozott, nem csupán a pletykalapok színezték ki, akkor azt hiszem, tényleg készülődhetünk a pezsgőbontásra. Julie Plec pár órával ezelőtt kérdezz-felelekbe kezdett a twitter oldalán, átnézem a kérdéseket meg a válaszokat, és ahogy legutóbb is, újfent kiteszem azokat, melyek Stefant és Caroline-t érintik, vagy legalábbis hatással lehet rájuk. Bár ez lehet, hogy holnapra csúszik. Azonban azt jó, ha tudjátok, mi van a színészek háza táján most, hogy lezárult a forgatás. Candice jelenleg New Orleansban lazít a férjével és a barátaival, a Jazz Fesztiválon buliztak pár nappal ezelőtt. Paul pedig tegnap Brazíliába utazott kedvesével, Phoebe Tonkinnal, ahol jelenleg a szálloda kényelmét élvezik, illetve Rio de Janeiro utcáit járják, majd pedig holnap kezdetét veszi a Vampire Attraction rajongói találkozó, ami 2 napos, és bizony, Paul is jelen lesz rajta. Szóval nem sokára kapunk a rendezvényről fotókat, már alig várom. Egy rajongótól pedig híreket kaptunk a párizsi találkozóról, ami május 23-án veszi kezdetét, és melyen Paul és Candice is jelen lesz!!! Nem is akármit írt ki nekünk twitterre.

Úristen, Paul és Candice közös fotózásra árulnak jegyeket!

Ez pedig bizony azt jelenti, hogy május végén számtalan Wescola képet fogunk kapni a szerencsés fanoknak hála! Sőt ez szinte garantált közös panelt jelent. Én már nagyon bezsongtam, nem tudom, ti hogy vagytok ezzel. Alig várom, hogy vigyorogva töltögessem fel a képeket a galériába, na meg hozzam a videókat. Mert hát ki van lőve, hogy ne vegye fel senki. Az eléggé hosszúra sikeredett posztom végére tartogattam a hivatalos epizódképeket. Az egyik a tegnap leadott 6x20-hoz kerüt elő. A kép nem újdonság, ezt használtam a letöltési linkekhez is. A másik viszont nagyon friss, és rendkívül fontos! Az évadzáróhoz kaptuk pár órával ezelőtt, és nem lehet elsiklani a tények felett...Stefan és Caroline egymás mellett állnak rajta, a személyes tér pedig úgy néz ki, smafu. Baromi közel vannak egymáshoz, és bár Stefannak zsebre van dugva a keze, ha hirtelen néz oda az ember, úgy tűnhet, mintha fognák egymás kezét. Nem vicc. Epedve várom a szezonzárót is, bár egyelőre a 6x21 miatt is kb. a fellegekben érzem magam.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha