Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family

  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic   
   

A cserekérés szünetel!

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Ninaa {#09}
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Home

Paul Wesley - Föld napja

2015.04.22. 21:00, Viki
Címkék: paul wesley videó

Mind tudjuk, hogy ma van a Föld napja. A Google gyártott egy vicces kvízt erre a napra, melynek kitöltése után megtudhatjuk, hogy mi melyik különleges állat lennénk. Rólam kiderült, hogy gyapjas mamut, és ezek szerint egy "teljesen egyedi és gyakorlatilag kihalt faj vagyok, de a derűlátóbb tudósok reménykednek, hogy egy nap sikerrel klónozni fognak engem". Hát...köszönöm! :) Ti is töltsétek ki, szerintem nagyon érdekes!

Na, de ami most minket érdekel, az az, hogy a Föld napjával kapcsolatban megjelent egy új videó Paul Wesley-ről, melyet a videó alá igyekszem lefordítani nektek, hogy ti is megértsétek, miről is van benne szó. Adakozni ezen a linken lehet egyébként. Én mindössze linkmegosztással tudok segíteni, de annyira jó látni, hogy Pdub így kiáll a jó ügyért! Muszáj megjegyeznem egyébként, hogy jól áll neki a borosta.

Helló srácok, Paul Wesley vagyok. És azért vagyok itt, hogy meséljek nektek a Google Föld napja-kvízről, ami megmutatja nektek, melyik különleges állat vagytok. Kitöltöttem a kvízt, és kiderült, hogy én méhészborz vagyok. Nem tudom, miért, ahogy azt sem, ez mit mond el rólam. Úgy ünneplem ezt a Föld napját, hogy támogatom a Kelet-Kongóban található Virunga Nemzeti Parkot. Tegnap volt 90 éves, és ez a legrégebbi nemzeti park Afrikában. A világ egyik fajokat tekintve legsokszínűbb helye és otthona az utolsó hegyi gorilláknak. A bolygón már csak 880 maradt belőlük, és a jövőjük nagymértékben veszélyeztetett. Szóval csatlakozhattok a Virunga csapatba, és adakozzatok, amellyel a parkőrök elképesztő munkáját támogatjátok ezen a csodás világörökségi helyszínen. Szóval bármennyi dollárt adtok, a Google.org a 20 ezer dolláros adományok közé helyezi. 10 dollárt adományozol, a park 20-at fog kapni, és így tovább. De ne aggódj, ha nem tudsz adakozni, ennek a linknek a megosztásával is segíthetsz. Szóval dolgozzunk együtt és segítsetek megóvni a Virungát az elkövetkezendő generációk számára. Mindenkinek boldog Föld napját, és kérlek, most kattintsatok a linkre, hogy adományozzatok. Köszönöm!

6x19 - Because produceri előzetes

2015.04.22. 19:38, Viki

Hát ez a rész elképesztő lesz! Ezt már a promóból is leszűrtem, de ebben az Inside videóban csak még egyértelműbbé vált. Nem tudom, fel vagyok-e rendesen készülve lelkileg, érzelmileg és oxigén-ügyileg a holnapi epizódra, mindenesetre már epedve várom, hogy lássam végre! Pláne, mivel tele lesz Stefan és Caroline pillanatokkal, ráadásul nem is akármilyenekkel! Bőven el leszünk látva, az tuti. Plusz muszáj is kiélveznünk a 6x19-et, ugyanis a 20. részben ugyebár nélkülöznünk kell Caroline-t, a 21.-ben pedig, ha minden igaz, csupán egy jelenetük lesz - de remélem, téves ez az infó -. Szóval úgy néz ki, hogy ezután az epizód után legközelebb az évadzáróban leszünk Steroline-nal elárasztva, de akkor biztosan! Nem sokára -  bízom benne, hogy még ma - hozok híreket, képeket, spoilereket, szóval álljatok készen!

Rajongói találkozók

2015.04.22. 19:09, Viki

Kedvenceink az elkövetkező pár hónapban számtalan városban, számtalan rajongói találkozón fognak részt venni! Paul szinte mindegyiken ott lesz, Candice pedig ugyan nem megy túl sokra, de szerencsére Paul is jelen lesz mindkettőn. Remélem, lesz közös panelbeszélgetésük. Az mondjuk száz százalék, hogy Steroline szóba fog kerülni, emiatt nem aggódom. Alig várom a videókat és a képeket az eseményekről. Mindegyiket, amiről tudunk, összeszedtem nektek.

Vampire Attraction (2015. május 2-3. - Rio De Janeiro)
Vendégek: Paul Wesley, Ian Somerhalder és Kat Graham

Ottawa Comic Con (2015. május 8-10. - Ottawa)
Vendég: Paul Wesley (csak vasárnap)

Bite Me I’m Famous 3 (2015. május 23-24. - Párizs)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Candice Accola, Michael Malarkey, Matt Davis, Michael Trevino, Nathaniel Buzolic és Chris Wood

Wizard World Presents Fanstang Comic Con China (2015. május 30-31. - Guangzhou)
Vendégek: Paul Wesley, Candice Accola és Claire Holt

BloodyNightCon Barcelona (2015. június 6-7. - Barcelona)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Kat Graham, Nathaniel Buzolic és Michael Malarkey

Love & Blood Itacon 3D (2015. június 19-21. - Róma)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Michael Malarkey, Michael Trevino, Claire Holt, Chris Wood és Nathaniel Buzolic

Creation Entertainment Convention (2015. július 17-19. - Parsippany)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Matt Davis, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Micah Parker, Chase Coleman, Sebastian Roche, David Alpay és Chris Brochu

Creation Entertainment Convention (2015. augusztus 14-16. - Dallas)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Matt Davis, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Steven Krueger, Chase Coleman, Micah Parker, Sebastian Roche, David Alpay és Chris Brochu

Creation Entertainment Convention (2015. szeptember 18-20. - Las Vegas)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Michael Malarkey, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Steven Krueger, Sebastian Roche, Chase Coleman, Micah Parker, David Alpay és Chris Brochu

Creation Entertainment Convention (2015. október 2-4. - Boston)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Matt Davis, Michael Trevino, Zach Roerig, Steven McQueen, Michael Malarkey, Paul Telfer, Sebastian Roche, Chase Coleman és Micah Parker, még többen is jönnek!

Creation Entertainment Convention (2015. december 11-13. - Orlando)
Vendégek: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Daniel Gillies, Matt Davis, Michael Trevino, Steven McQueen, Zach Roerig, Sebastian Roche, Chase Coleman és Michael Parker, még többen is jönnek!

Rehash - 6x18

2015.04.21. 20:36, Viki
Címkék: tvd rehash 6x18 videó

Bár hétfőnként szokott megjelenni a szokásos Rehash, melyben Arielle Kebbel, a mi egyetlen Lexink elemzi a rajongói tweeteket a legutóbbi résszel kapcsolatban, most viszont késett egy napot, ugyanis csak később tudták felvenni a műsort. Steroline-ról szóló üzeneteket is beválogattak, szóval már érdemes megnézni. Bár Arielle-t mindig érdemes megnézni, istenien adja elő a dolgokat ez a nő.

6x18 - I Never Could Love Like That

2015.04.21. 10:15, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Torrent | Angol felirat | Magyar felirat | Online

Sajnálom, hogy így kiesett a fejemből, hogy hozni kéne a leújabb rész linkjeit. Most pótolom természetesen, bár már úgyis mindannyian láttátok az epizódot, de sebaj! Legközelebb már pénteken kiteszek mindent, ígérem! Azért kommentbe vagy a chatbe leírhatjátok, hogy tetszett ez a rész, ha gondoljátok! Illetve most már nekilátok a Média menünek, a színészek projektjeit igyekszem megosztani veletek, illetve természetesen feltöltöm a TVD évadokat, és a Steroline központú részeket valahogy mindenképp jelölni fogom! ;)

GYILKOS KARAOKE - Stefan és Caroline a kikapcsolt érzelmeikkel pusztítást okoznak a Whitmore-on, Damon kockázatos tervvel áll elő, melynek Lily is a része. Stefan és Caroline legutóbbi vérengzésének áldozatait Jo látja el, Elena pedig rájön, hogy Jo terhes, ez arra készteti, hogy átértékelje a saját életét, mint vámpír. Eközben, mikor Sarah nagy bátorsággal a gyanútlan Enzo ellen fordul, a férfi kénytelen megnyílni a tragikus múltjával kapcsolatban. Végül pedig Tyler és Matt a Scull bárban egy érdekes karaoke miatt veszélybe kerülnek.

 

Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE