Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 


      
      

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: beyonce.flaunt.nu

 

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic   
   

A cserekérés szünetel!

 


 

Szerkesztő: Viki
Design: Elena {#10}
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Home

6x20 - I'd Leave My Happy Home for You bővített előzetes

2015.04.24. 21:23, Viki

Bár ez a rész egyáltalán nem lesz Steroline központú, mivel Caroline ugyebár benne sem lesz a részben. Mondjuk nem is várnám el, hogy most is ők legyenek a középpontban. Hiszen a 6x19 Stefan és Caroline jelenetekkel volt teletűzdelve, és az évad végén búcsúzó Nina Dobrev is megérdemli a játékidőt a képernyőkön, hiszen zseniális. Na, meg a karakter is megérdemli a "búcsút", akárcsak a csodás Delena páros. Mondjuk nem kell aggódnunk, hiszen ahogy megjósoltam, attól még, hogy Caroline-t nem fogjuk látni, Stefan megejt neki egy telefonhívást, ami nagy valószínűséggel a lány hangpostájára érkezik majd meg. Nem sokára láthatjuk a webclipet, szóval hallani fogjuk Stefan üzenetét. Már alig várom! Na, meg milyen jó kis párhuzam lesz ez, hiszen utalást kapunk az évad elejére, mikor Caroline hívogatta a srácot, csak a Salvatore-fiú nem reagált rá. Itt a Steroline-mentes előzetes a következő részhez, de izgalmakban nem lesz hiány, én már most tövig lerágtam a körmeimet.

Kivágott epizódképek

2015.04.24. 18:49, Viki
Címkék: tvd képek

Bár bőven van elmaradásom cikkek és interjúk kapcsán - Candice-ről számos videó megjelent a napokban -, sőt már a héten többször is terveztem kitenni őket, de mindig elnapoltam, azonban most sem ezeket posztolom. Azt viszont megígérem, hogy most hétvégén mindegyik kikerül! De nehogy azt higgyétek, hogy tétlenkedtem. Már ecseteltem, hogy Catnek hála lett galériája az oldalnak, ma pedig végre aktivizáltam magam, és a tegnapi meg az előző TVD rész kivágott képeit feltöltöttem. Albumonként több mint 100 kép kedvenceinkről. Csemegézzetek, az első kis kép a 6x18, míg a második a legfrissebb 6x19 albumába visz el benneteket.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

6x19 - Because

2015.04.24. 05:04, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Torrent | Angol felirat | Magyar felirat | Online

Hát...nem találok szavakat. Tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a résszel. Spoilerezni ismételten nem merek túlzottan, de olyan dolgok történtek, hogy csak lestem! Érdekesek voltak a történetszálak, érdeklődve figyeltem mindegyiket, bár Bonnie hivatalosan is a legkevésbé kedvelt karakteremmé vált. Nagyon szerettem őt régebben, de az elmúlt pár részben mást sem csinált, csak tönkretette azt, amit rohadtul nem kellett volna. Lily és Enzo jelenetei is ütöttek, még többet akarok belőlük, érdekesnek tűnik a dolog! Na meg a végén nem tudtam eldönteni, hogy sajnáljam-e Mama Salvatorét vagy sem. Nem tudok kiigazodni a jellemén. Mármint amiért nem szereti a fiait, már elvágta magát nálam, ugyanakkor tegnap a végén megölelgettem volna szegényt. Nem tudom, hogy tényleg gonosz szándékai vannak-e, vagy csak a Ripper énjét nem tudja kordában tartani. Jolaric esküvőt egyre jobban várom, hát meg kell zabálni ezt a kettőt együtt! :) Delenán ismét bőgtem...tudtam én, hogy az utolsó pár rész során folyton sírni fogok rajtuk/miattuk/értük. Minden jelenetet úgy nézek, hogy "na, ez most az utolsó beszélgetésük erről és erről?". Nem bírom...annyira gyönyörűek együtt, fájni fog, mikor ez véget ér a szezonzáróban. És most jöhet gyorsan Steroline: végem van tőlük! Az összes jelenetüket imádtam, tökéletesek voltak! Vagy háromezerszer robbantam fel tőlük, de ki számolja már? Ide nem merem részletezni, hátha van még, aki nem látta, de egyszerűen nem találtam kivetnivalót egy jelenetükben sem. A kémiájuktól sikeresen dimenziót váltott a szobám egy kis időre. A kedvencem a Stefan és Liz flashback volt, természetesen...ha megnézitek a részt, megértitek az okot. Egyszerűen nem hittem el, amit látok. Viszont hála a visszaemlékezésnek, annyi minden összeállt. Az, hogy a 6x13-ban Stefan miért is nézte ÚGY Caroline-t, miközben a lány varrt. Na, meg így az első csókjuk értelmezése is megváltozott. Pontosabban más szemmel nézem. Eszméletlen...úgy örülök, hogy megmutatták nekünk azt a beszélgetést Caroline anyukája és Stefan közt. Annak a flashbacknek iszonyú hálás vagyok. És nem csupán Steroline szerelmi szálának szempontjából, ugyanis amiatt a jelenet miatt történt valami, amire már vártam egy ideje...bár végigzokogtam azt, ami következett, de legalább megtörtént. Jaj, de nehéz spoilerek nélkül fogalmazni. A vége pedig...valahogy várható volt, és érthető is. Viszont épp emiatt bizakodóbb vagyok a 6x21-et tekintve. Szóval isteni volt ez a rész, ma még újranézem párszor. Még a végére annyit, hogy Candice-t (és persze Pault is) minden rohadt díjjal megdobálnám, mert annyira megérdemlik. Az, amit Paul a múltkor, Candice meg most alakított, arra szavak sincsenek. Bár ők mindig eszméletlen színészi játékkal kápráztatnak el, de vannak igazán kiemelkedő momentumok...Candice-nek ebben a részben ez bizony megvolt!

ELMONDANI NEKI VAGY SEM - Damon küszködik azzal, hogy meséljen-e Elenának a gyógyírról vagy sem, közben felhozza a közös jövő témát, hogy milyen is lehetne, ha nem lennének vámpírok. Ezalatt mindenki igyekszik megállítani az érzelmek nélküli Caroline-t, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezték. Máshol: mikor Bonnie rájön, hogy Damon elárulta a bizalmát, saját kezébe veszi az irányítást, ezzel pedig olyan események láncolatát indítja el, melyek következményeivel Damonnek kell megbirkóznia. Végül pedig, miután Enzo kénytelen szembenézni traumatikus múltjával, válaszok után kutat és meglepődik, mikor megtudja az igazat a vámpírrá változásának napjáról.

Még egy kis promó

2015.04.23. 19:28, Viki
Címkék: tvd hír képek

Most írom másodjára ezt a posztot, ugyanis a G-Portál kiszúrt velem, és már befejeztem ezt az igencsak hosszúra sikerült bejegyzést, mikor teljesen elszállt minden. Lehettem volna olyan leleményes, hogy kimásolom, de most már mindegy. Újraírom, maximum nem lesz olyan hosszú, mint eredetileg. A lényeg, hogy a kreátorok minden héten kicsinálnak a twitter bejegyzéseikkel, ez most sincs másképp. Ha pedig eddig nem lettem volna biztos abban, hogy zseniális Steroline áradat vár ránk a mai részben, hát most már ezer százalékig biztosak lehetünk ebben.

Először is a sorozat egyik írója, Tom Farrell lepett meg minket egy olyan üzenettel, amitől még most sem tértem magamhoz. Ráadásul már épp lenyugodtam, mikor elolvastam, így most a rohadt nehezen nyugalmi állapotba taszított énem újfent tombol. Nagyszerű.

Steroline rajongók, élvezzétek a ma esti TVD részt! Van egy olyan érzésem, hogy elégedettek lesztek.

Én már ettől a tweettől az vagyok, köszönöm szépen! A sorozat exklúzív producere is kiírt a fanoknak valamit, és bár ez nem konkrétan Steroline-ról szól, de a párosunkra is utalhat az üzenetével.

Szóval...a ma esti rész fantasztikus.

Carina MacKenzie pedig, aki a The Originals sorozat egyik írója, az alábbi kis üzenetet posztolta.

Hosszú hónapok óta a ma esti TVD epizódra vártam.

Az írónő köztudottan Steroline shipper, így ez egyértelműen nekik szól. Én tényleg nem bírok már magammal, ide nekem a 6x19-et, de azonnal! Neil Reynolds író pedig bár semmi újat nem osztott meg velünk, azért én kiteszem ezt is. Egy rajongó megkérte, hogy egy szóval írja le Steroline-t a mai részhez kapcsolódóan. Ő pedig ennyit fűzött hozzá.

Véres.

Ez pedig tényleg nem újdonság, a promókból már leszűrhettük, hogy ez is benne van a pakliban, hiszen kivéreztetik Caroline-t, sőt Stefan is bevállalja, hogy hihetőbb legyen a dolog. A végére pedig a TVD hivatalos twitter oldalának új promóképét tartogattam, melyhez ezt az üzenetet mellékelték.

Van remény megmenteni Caroline emberségét? Rájössz a ma esti TVD részben.

Image and video hosting by TinyPic

6x19-22 epizódismertetők

2015.04.23. 16:20, Viki
Címkék: tvd 6x19 6x20 6x21 6x22

Bár kicsit késve, de gondoltam, összeszedem nektek a maradék 4 rész szinopszisait, természetesen a maival kezdve. A leírások alapján zseniális, izgalmas, szívszorító és könnyfakasztó pillanatok várnak ránk, nem szégyellem, nekem a 6. évad az eddigi legnagyobb kedvencem! Bár már leírtam több posztomba is, de nem árt most egy kupacba összegyűjteni azt, ami Steroline-t érinti az adott részben, így a hivatalos ismertetők alatt elolvashatjátok az adott részhez kapcsolódó személyes megjegyzéseimet kedvenceinket illetően. Vágjunk is bele!

6x19 - Because
ELMONDANI NEKI VAGY SEM - Damon küszködik azzal, hogy meséljen-e Elenának a gyógyírról vagy sem, közben felhozza a közös jövő témát, hogy milyen is lehetne, ha nem lennének vámpírok. Ezalatt mindenki igyekszik megállítani az érzelmek nélküli Caroline-t, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezték. Máshol: mikor Bonnie rájön, hogy Damon elárulta a bizalmát, saját kezébe veszi az irányítást, ezzel pedig olyan események láncolatát indítja el, melyek következményeivel Damonnek kell megbirkóznia. Végül pedig, miután Enzo kénytelen szembenézni traumatikus múltjával, válaszok után kutat és meglepődik, mikor megtudja az igazat a vámpírrá változásának napjáról.

Bár ebben a szinopszisban Steroline-t nem veszik egy kalap alá, de az előkerült promóvideók és spoilerek alapján mind tudjuk, hogy a mai rész tele lesz az ő közös pillanataikkal. Ráadásul annyira egyértelmű, hogy Stefan szerelmes Care-be!!! Ezt pedig muszáj lesz kiélveznünk, már csak a soron következő két részt nézve is. Én tényleg alig bírok magammal, szeretném végre látni ezt a részt! Plusz a címe is sokat sejtet. Nekem erről az első csókjelenetük jut eszembe, mikor Stefan elmondta, hogy nem amiatt van Caroline-nal, mert a lány édesanyja erre kérte, hanem "azért, mert...", és felsorolta az okokat, majd pedig megcsókolta. Szóval úgy érzem, hogy ez a cím rájuk is illik, és rájuk is utal!

6x20 - I'd Leave My Happy Home for You
A GYÓGYÍR - Mikor Alaric és Jo vonakodva részt vesznek a legény- és leánybúcsújukon, Damon és Elena megvitatják annak az impulzív ajánlatnak a következményeit, melyet a férfi neki tett. Nem biztos abban, hogy mit tegyen, így Elena Bonnie-hoz és Jo-hoz fordul tanácsért, azonban Bonnie nem várt kérdéseket vet fel, melyek aggodalomra adnak okot. Mikor Enzo rájön, hogy Lily elindult a lejtőn, Stefantól kér segítséget, hogy lépjen közbe, mielőtt túl késő lenne. Végül, mikor Mattnek már elege van a városban felbukkanó természetfeletti lényekből, Tyleren vezeti le a dühét, eközben Alaric megfontol egy életet megváltoztató tanácsot.

Hű, a mindenit! Bár sajnos ebben a részben Caroline nem lesz benne, de szerencsére Stefant nem kell nélkülöznünk sem ebben, sem a soron következő részekben. Plusz, ha belegondolunk, Caroline azért nincs itt, mert a mai részben vissza fog kapcsolni - igen, ez tuti -, és a 20. részben "elbujdos", mivel a visszakapott érzelmei felemésztik, na meg a szörnyű tettek, melyeket elkövetett. Viszont az, hogy drága Candice-ünket nem látjuk a 6x20-ban, semmiképp nem azt jelenti, hogy Steroline-mentes lesz a rész. Hiszen az ifjabb Salvatore-tesó szereti a lányt, szóval simán szóba kerülhet a szöszi. Remélem, így lesz.

6x21 - I'll Wed You in the Golden Summertime
ALARIC ÉS JO NAGY NAPJA - Alaric és Jo esküvőjének napja van, Elena és Bonnie igyekeznek segíteni a stresszes Jo-nak a végső simításokban. Miután Stefan felfedezi az életet megváltoztató titkot, melyet Damon rejtegetett előle, autókázni viszi testvérét, és új szemléletet ad a bátyja közös jövőjének Elenával. Máshol: mikor Caroline visszatér Mystic Fallsba azután, hogy megbirkózott az érzelemmentes tombolásának következményeivel, először a barátaitól kér bocsánatot, és elhatározásra jut az ő és Stefan együttlétének kilátásait illetően. Végül, mikor Bonnie-t Lilyvel kapcsolatos élénk rémálmok kezdik el gyötörni, Matt segítségét veszi igénybe, hogy legyőzze a nőt.

Az esküvő és egyéb izgalmas szituk várhatóak ebben a részben. És sajnos eddigi információink szerint mindössze egy Steroline jelenetet fogunk kapni, de remélem, hogy csak félreértelmeztük a rendező szavait. Vagy ha mégis össz-vissz egyetlen egy pillanatot kapunk, akkor remélem, hogy az az egy - ami a leírás alapján a NAGY beszélgetés lesz - igazán ütni fog. Úgy érzem, hogy nem vidám momentumot fogunk látni. Én valamiért arra tippelek, hogy az esküvőn Stefan és Caroline táncolni fognak, és Care ott mondja el neki, hogy nem akar vele lenni. Ugyanis szerintem annyira nem fogja tudni elviselni a gondolatot, hogy bántott másokat, a saját barátait, na meg Stefant, hogy inkább ezúttal ő igyekszik ellökni magától Stefant, pont úgy, ahogy az évad elején a srác tette vele. Tehát nem hiszem, hogy ez a rész boldoggá tesz minket Steroline szempontból, de ha legalább egy táncot kapunk, egy fokkal boldogabb vagyok.

6x22 - I'm Thinking of You All the While
VISZLÁT, MYSTIC FALLS - Alaric és Jo nagy lakodalmának utóhatásaként a dolgok drámai fordulatot vesznek, mikor egy hívatlan vendég felbukkan, ezzel szörnyű veszélybe sodorva Elenát. Matt tanácsa ellenére, hogy hagyja el a várost és védje magát, Bonnie dacosan a saját kezébe veszi a dolgokat, miután rádöbben, hogy ő maga is egy csavaros terv darabját képezi. Stefan és Caroline egy érzelmi válaszúthoz érkeznek a kapcsolatukat illetően, a Liv-vel való újratalálkozásánál pedig Tyler kénytelen szembenézni egy döntéssel, ami örökre megváltoztathatja az életét. Eközben Lily felelőtlen tetteit látva Stefan rájön, hogy az anyja meddig képes elmenni a "családja" újbóli egyesítésének érdekében. Végül pedig egy lesújtó eseménysorozat után Damon kénytelen meghozni élete legnehezebb döntését.

Bár az ismertetőt olvasva Steroline fronton egy életre elveszíthetjük a reményt, bár ez is attól függ, hogyan is értelmezzük a szöveget, azonban mivel a drága rendező úrtól megtudtuk, hogy rengeteg Steroline jelenetet fogunk látni az évadzáróban, így én kezdek megnyugodni. Sőt, úgy érzem, hogy ha csak az utolsó percben is, de minden rendbe fog jönni köztük. Már ha csak a címet nézem, erre utal minden. Természetesen a rész címét nem csupán Stefan és Caroline párosára lehet ráhúzni, hanem minden szerelmespárra (Mindvégig rád gondolok), de ha most őket veszem górcső alá, ez is tökéletesen passzol, ráadásul ahhoz az elméletemhez is, miszerint Caroline ellöki magától Stefant. Hiszen ettől még nem szűnik meg szeretni őt, sőt simán gondolhat rá állandóan. Stefan részéről meg szerintem evidens, hogy Caroline-ra gondol! És még valami, ami ezt támasztja alá, illetve azt, hogy a rész végén minden rendben lesz: véleményem szerint - és a képek, spoilerek is ezt támasztják alá - Caroline is veszélybe kerül az utolsó részre, és Stefan fogja megmenteni, majd pedig rendeződnek a dolgok. Így érzem, és remélem, így is lesz.

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints