Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

Jön: littlemix.hu

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
 Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
 

A cserekérés szünetel!

 
Chat


 
Információk

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#11}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Home

Still képek + spoilerek

2015.05.01. 21:40, Viki
Címkék: tvd képek hír

Már úgyis rég hoztam nektek spoiler posztot, éppen itt az ideje. Jövő hét csütörtökön ugyebár leadják a 6. évad utolsó előtti részét, melyről az epizód rendezőjét, Michael Allowitz-ot kérdezte pár rajongó, és szerencsére válaszolt egy minket is érintő igencsak fontos kérdésre.

@SterolineTeam: Kérlek, áruld el, hogy az a Steroline pillanat a 6x21-ben majd a) megríkat minket, b) mosolyt csal az arcunkra, c) megőrjít (vegyes érzelmek).
@MichaelAllowitz: Az összes fent említett.

Azt hiszem, kijelenthetem, hogy ezt olvasva minden Steroline rajongó egyszerre van totál bezsongva és retteg, mint a fene. Komolyan mondom, rettentően izgulok, hogy mit fogunk kapni jövő héten, de furamód továbbra is bizakodó vagyok, abban 99 százalékban biztos vagyok, hogy Steroline szempontból jól fog végződni a szezon. Mármint, ha belegondolunk, nem játszhatják el velünk, hogy két fő párostól is megfosztják a népet több hónapra, míg vissza nem tér a 7. szezon. Hiszen Nina kiszáll, így Delenától sajnos mindenképp búcsúzunk a szezonzáróban. Butaság lenne, ha ezek után legalább Steroline-t nem adnák meg nekünk. Nekem így lenne tökéletes, hiszen az énem egyik fele zokogna, de nagyon, míg a másik legszívesebben örömtáncot járna ott helyben. Szóval úgy hiszem, mindenképp összejön kedvenc párosunk a szezonzáróban, feltéve persze, hogy nem sikerül már jövő héten a dolog. Én ebben bízom, mert akkor a 6x22 tele lehetne a cuki pillanataikkal. Bárhogy is, már most imádom az összes hátralévő jelenetüket az évadból. Ezen kívül a TV Guide magazin jelentetett meg egy cikket a TVD-ről, melyben Stefan és Caroline párosát is említik. Ha igaz, amit ír az újság, akkor a gyanúm beigazolódni látszik, és már kezdhetem bontani a pezsgőt - de minimum behűteni -, azonban mivel nem hivatalos forrás, így készpénznek nem vehetjük természetesen, amit írnak benne.

Stefan és Caroline válaszúthoz érkeztek. Caroline reméli, hogy kárpótolhatja Stefant, amiért rávette, hogy kapcsolja ki az emberségét és vérengzésbe kezdjen vele. "Ahol ők ketten kikötnek az évad végén," hinti el Caroline Dries, "kielégítő lesz és igencsak meglepő."

Ha ez igaz, és a producer tényleg így nyilatkozott, nem csupán a pletykalapok színezték ki, akkor azt hiszem, tényleg készülődhetünk a pezsgőbontásra. Julie Plec pár órával ezelőtt kérdezz-felelekbe kezdett a twitter oldalán, átnézem a kérdéseket meg a válaszokat, és ahogy legutóbb is, újfent kiteszem azokat, melyek Stefant és Caroline-t érintik, vagy legalábbis hatással lehet rájuk. Bár ez lehet, hogy holnapra csúszik. Azonban azt jó, ha tudjátok, mi van a színészek háza táján most, hogy lezárult a forgatás. Candice jelenleg New Orleansban lazít a férjével és a barátaival, a Jazz Fesztiválon buliztak pár nappal ezelőtt. Paul pedig tegnap Brazíliába utazott kedvesével, Phoebe Tonkinnal, ahol jelenleg a szálloda kényelmét élvezik, illetve Rio de Janeiro utcáit járják, majd pedig holnap kezdetét veszi a Vampire Attraction rajongói találkozó, ami 2 napos, és bizony, Paul is jelen lesz rajta. Szóval nem sokára kapunk a rendezvényről fotókat, már alig várom. Egy rajongótól pedig híreket kaptunk a párizsi találkozóról, ami május 23-án veszi kezdetét, és melyen Paul és Candice is jelen lesz!!! Nem is akármit írt ki nekünk twitterre.

Úristen, Paul és Candice közös fotózásra árulnak jegyeket!

Ez pedig bizony azt jelenti, hogy május végén számtalan Wescola képet fogunk kapni a szerencsés fanoknak hála! Sőt ez szinte garantált közös panelt jelent. Én már nagyon bezsongtam, nem tudom, ti hogy vagytok ezzel. Alig várom, hogy vigyorogva töltögessem fel a képeket a galériába, na meg hozzam a videókat. Mert hát ki van lőve, hogy ne vegye fel senki. Az eléggé hosszúra sikeredett posztom végére tartogattam a hivatalos epizódképeket. Az egyik a tegnap leadott 6x20-hoz kerüt elő. A kép nem újdonság, ezt használtam a letöltési linkekhez is. A másik viszont nagyon friss, és rendkívül fontos! Az évadzáróhoz kaptuk pár órával ezelőtt, és nem lehet elsiklani a tények felett...Stefan és Caroline egymás mellett állnak rajta, a személyes tér pedig úgy néz ki, smafu. Baromi közel vannak egymáshoz, és bár Stefannak zsebre van dugva a keze, ha hirtelen néz oda az ember, úgy tűnhet, mintha fognák egymás kezét. Nem vicc. Epedve várom a szezonzárót is, bár egyelőre a 6x21 miatt is kb. a fellegekben érzem magam.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

6x20 - I'd Leave My Happy Home for You

2015.05.01. 14:06, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Torrent | Angol felirat | Magyar felirat | Online

Lényegében az egyedüli Steroline pillanat az volt, amit a webclipben láttunk, de tudjátok mit? Így is elégedett vagyok. Hiszen végső soron az a momentum felér egy szerelmi vallomással. Stefan arca, miközben hallgatja a lány hangját a rögzítőjén, illetve amiket utána mond neki. Kb. mindenbe beavatja, és a hálaadás óta tudjuk, hogy Stefan azért mondott el mindent Elenának, mert szerelmes volt belé...ezúttal pedig Care az a nő, akit mindenbe beavat. Még abba is, ami amúgy tök lényegtelen...:D Amúgy Stefan sokat szerepelt a részben, főleg az anyjával és Enzóval voltak jelenetei, de Damonnel is osztozott néhány pillanaton. Imádom a közös jeleneteiket, ez most sem volt másképp. Viszont Mama Salvatore jelenleg egy baromi méretes púp a hátamon, amit szeretnék irtó gyorsan eltüntetni. A 40 perc alatt röpke 17 alkalommal szerettem volna vagy képen törölni vagy megkarózni a nőt. Szegény Stefan...megszakadt érte a szívem néhányszor, kösz ezért Lily. Viszont Jo és Alaric párosa egyre nagyobb kedvencem, eszméletlenül édesek voltak ebben a részben, és a végén a közös jelenetük, úristen, imádtam. Delenáról inkább ne beszéljünk...végigzokogtam szinte minden jelenetüket, és nem, egyáltalán nem túlzok. Csodás momentumokat kaptunk. Spoilerezni nem szeretnék, így nem fejtem ki - a blogomon elolvashatjátok -, de az biztos, hogy talán az eddigi kedvenc Delena pillanataimat láthattam a 6x20-ban. Alig várom a jövő heti részt, hogy még többet láthassak belőlük, Jolaricból, és természetesen a legfontosabb: Steroline-ból, akiket visszakapunk jövő héten!

A GYÓGYÍR - Mikor Alaric és Jo vonakodva részt vesznek a legény- és leánybúcsújukon, Damon és Elena megvitatják annak az impulzív ajánlatnak a következményeit, melyet a férfi neki tett. Nem biztos abban, hogy mit tegyen, így Elena Bonnie-hoz és Jo-hoz fordul tanácsért, azonban Bonnie nem várt kérdéseket vet fel, melyek aggodalomra adnak okot. Mikor Enzo rájön, hogy Lily elindult a lejtőn, Stefantól kér segítséget, hogy lépjen közbe, mielőtt túl késő lenne. Végül, mikor Mattnek már elege van a városban felbukkanó természetfeletti lényekből, Tyleren vezeti le a dühét, eközben Alaric megfontol egy életet megváltoztató tanácsot.

Candice Accola - ET interjú

2015.04.30. 16:29, Viki

Ahogy már ígérgettem az elmúlt pár napban, hoztam egy újabb interjút, melyet még a múlt héten kaptunk meg - tehát a 6x19 előtt, így ekkor még csak Stefan volt visszakapcsolva! -. Az Access Hollywood mellett az Entertainment Tonight is leült beszélgetni a színésznővel, ahol Caroline embersége is szóba került, na meg természetesen Steroline felett sem siklott el a riporter, még egy pro-kontra játékot is "játszottak", ahol Candy felsorolta az érveket, hogy miért jó vagy épp miért nem jó a Steroline, illetve a Klaroline páros. Míg Steroline-nál többségében csak a pozitív oldalra kerültek érvek, addig Klaroline-nál csupa negatívat sorolt fel. Nem az egészet fordítom, csak a lényeget, a videót is linkelem!

Riporter: Mit gondolsz, mi szerepel a Steroline és Klaroline pro-kontra listán?
Candice: Steroline pro lista: ismerik egymást egy ideje, van egy alapja a barátságnak, Caroline nagyon kedveli őt. De talán egy hátrány van, hogy Stefan sokszor félrevezette ebben az évadban. A lány elmondta, hogy kedveli, de ő nem feltétlenül viszonozta ezt. A Klaroline oldalt nézve pedig, tudod, Klaus olyan, mint egy tömeggyilkos. Van egy gyereke valakitől, ő New Orleansban él, és meg kellett volna birkózniuk a távolsággal amellett, hogy mindenféle természetfeletti káosz van körülöttük, a lista pedig nem ért még véget.

Riporter: Caroline mostanában elugrik New Orleansba?
Candice: Nem hiszem, hogy Caroline rövid időn belül odamegy, de én jövő héten megyek, szóval majd mesélek neki erről.

Riporter: Kíváncsian várom, hogy lássam, milyen taktikákat vet majd be Stefan, amivel megpróbálja visszahozni Caroline emberségét. Mit tudsz elhinteni a Steroline rajongóknak, mire számíthatnak?
Candice: Ezen a héten fogjuk csak teljes mértékben látni az érzelemmentes Caroline-t, Stefan pedig teljes erőbedobással igyekszik kitalálni, hogyan kapcsolja vissza, és ez egy nagyon érdekes dinamika, hogy mindkét karakter az érzelmi spektrum ellentétes oldalán áll. Az emberségük nélkül rengeteg kárt okoztak, és számos lépést megtettek a kapcsolatukban, míg ki voltak kapcsolva. Szóval érdekes lesz látni, mik változnak meg az ő igazán édes, romantikus viszonyukban, mikor lényegében felébrednek és azt mondják "Várj, mit tettünk?"

A videónak ez a lényege, bár maga az interjú hosszabb, csak nyilván meg lett vágva az anyag. Viszont a riportban Candice még azt is elmondta, hogy izgalmas volt látnia, ahogy Caroline és Stefan rettegésben tartották a várost, és egy kicsit csalódott, hogy az idejük, mint sötét duó, a végén tart, mivel Stefan visszakapcsolt.

Ez a Bonnie és Clyde lendület kettejük közt szórakoztató volt, de úgy gondolom, egyre közelebb kerülve a fináléhoz, rengeteg nagy változás közeledik, és úgy gondolom, vissza kellett hoznunk Stefant néhány miatt.

6x20 - I'd Leave My Happy Home for You webclip

2015.04.30. 00:53, Viki
Címkék: tvd 6x20 videó képek

Sajnálom, hogy ismét kimaradt a tegnapi nap, de most már nem megyek színházba egy ideig, szóval rá fogok érni frissíteni. Sőt igazság szerint színház előtt tudtam tevékenykedni a galériában, nem is keveset, ugyanis feltöltöttem Candice 2014-es Instagram fotóit is, így most már a színésznő által feltett összes képet eléritek a galériában, illetve vannak újabbak is, melyek természetesen a 2015-ös albumba felkerültek már. Na meg Paulhoz is elkezdtem személyes fotókat feltenni, egyelőre a Mások által feltöltött képek albumban érhettek el néhány képet, szinte mindet Paul párjának, Phoebe Tonkinnak az Instagramjáról szedtem le, azért van szinte az összes képen a színésznővel. Illetve Phoebe-nek hála, kaptunk egy Wescola képet, ugyanis Candice és a férje, illetve Phoebs és Pdub egy rendezvényen pár hónapja fotózkodtak együtt, az is ott van az abumban. A linkekre kattintva eléritek őket, most viszont nincs erőm még ikonokat is gyártani hozzájuk, majd legközelebb.

Most viszont, ami a legfontosabb, hogy végre megkaptuk a magyar idő szerint holnap hajnali 2-kor adásba kerülő TVD rész egyik jelenetét, és ahogy azt az előkerült képek alapján megjósolhattuk, Stefan tényleg üzenetet hagy a Mystic Fallstól jelenleg távol lévő Caroline-nak, majd pedig Enzóval kezd diskurálni. Én nem tudok betelni a klippel, már számtalanszor megnéztem. Stefan annyira szerelmes, ezt a vak is láthatja. A videó alá lefordítottam a klipet!

Caroline: Hé, itt Caroline! De hahó, ezt tudtad, mivel felhívtál. Szóval hagyj üzenetet, én meg visszahívlak.
Stefan: Olyan boldog vagy a hangpostádban. A boldogságról beszélve, a dübörgő basszus, amit a háttérben hallasz, az Damon zseniális ötlete, hogy itt tartsuk Ric legénybúcsúját. Annak ellenére, hogy anyánk látszólag most itt lakik. Akiről mellesleg rohadtul nem veszek tudomást, ha még esetleg nem vetted volna eddig észre. Azt hiszem, csak azt akarom mondani, hogy hívj vissza, különben elkezdek kifogyni az okokból, hogy elkerüljek mindent, ami jelenleg az életemben történik. Mint amit te is csinálsz, ami pedig teljesen érthető. Ez pedig igazán pocsék időzítés a problémáimhoz és hozzám. Itt kéne lenned. Gyere haza.
Enzo: Ez totál imádni való volt.
Stefan: Mit keresel a hálószobámban?
Enzo: Hidd el, számos helyen szívesebben lennék...például egy hordágyra szíjazva, mivel a lépemet vágják ki éppen. Sajnálatomra itt vagyok, mert az anyádnak kell a segítséged.
Stefan: Az anyámnak?
Enzo: Úgy tűnik, a szeretett emelkedője megsemmisült. Rossz állapotban van, kihasználná az idődet.
Stefan: Mi a francot tudsz te az anyámról?

6x21 - I'll Wed You in the Golden Summertime stillek

2015.04.28. 23:43, Viki
Címkék: tvd 6x21 képek

Image and video hosting by TinyPic

Tudom, hogy interjúfordítást és Nikki-Ian esküvői képeket ígértem mára, és szégyellem is magam, hogy ennyire el vagyok csúszva, hiszen a Candice interjúk mind múlt hetiek, de ma színházban voltam, és most, hogy itthon vagyok, már nem igazán van erőm fordítgatni, na meg Pault bogarászni az esküvői paparazzi fotókon. Holnapra szintén nem merem a szavamat adni, hogy meglesz, mert ismét színházba megyek, de hátha délután még lesz egy kis időm. Viszont utána már garantáltan hozni fogok mindent. Most viszont, hogy mára se maradjon a lap friss nélkül, elhoztam nektek a SpoilerTV jóvoltából pár órája megjelent hivatalos epizódképeket a 6x21-hez, melyben Alaric és Jo összekötik az életüket, mi pedig állítólag mindössze egy Steroline jelenetet fogunk kapni - bárcsak tévednék -. Viszont, ha tényleg így alakul a dolog, akkor pont abból az egy jelenetből meg is kaptunk egy still képet. Bár csak Stefant látjuk szemből, ugyanis Caroline háttal áll a képen, de ezer százalék, hogy ez ő, hála a forgatási képeknek, melyen Care ruháját láthattuk. Illetve még egy epizódképet feltettem, melyen szerintem ők ülnek egymás mellett. Oké, ezt csak sejteni lehet, ugyanis hátulról és messziről lett fotózva, de a bal padsorban legelöl a Stefan formájú úriember mellett - bárhogy nézem a képet, ez akkor is Stefan és kész!! - egy szőke ül, és az biztosan Caroline. Más nemigen lehet. Szóval bizakodó vagyok. Nézzétek meg a still képeket a fenti képre kattintva, ha lesz jobb minőségben, természetesen az is felkerül! Még valami: a galériába csak azok az epizódképek kerülnek fel, melyeken legalább egyikük rajta van, de nyilván nem csupán ez a 2 kép került elő ehhez a részhez, a SpoilerTV oldalán megleshetitek a többit is.

 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend