Steroline

Stefan és Caroline kapcsolata évadról évadra fejlődött és nőtte ki magát előbb barátsággá, majd pedig szerelemmé. Az első évadban Caroline azonnal kiszúrta magának az új fiút az iskolában, flörtölgetett is Stefannal, ám a srác erre nem volt vevő. A történetszáluk a második évadban folytatódott, sőt ott lett kibontva igazán. Mikor a lány is vámpírrá változott, Stefan segített neki megbirkózni a helyzettel, és nagyszerű barátság alakult ki köztük. Stefan a harmadik évadban Ripper lett, így sajnos ők ketten nem sok jeleneten osztoztak, azonban a negyedik szezon sok közös pillanatot tartogatott, és egy egész kicsit már a rejtett érzések is megmutatkoztak, de ez igazán az ötödik évadra nőtte ki magát, ahol Caroline már többször is jelét mutatta féltékenységnek. A hatodik szezonban végre Stefan szeme is kinyílt, és rájött, érez valamit a legjobb barátja iránt. Sajnos az időzítéseik sosem voltak tökéletesek, bár elcsattant az első csók, különböző körülmények hatására mindketten kikapcsolták az érzelmeiket, majd pedig érzelemmentesen egymásnak estek, és az első együtt töltött éjszakájuk is megtörtént. Előbb Stefan, később pedig Caroline is visszakapcsolták az emberségüket. Az évad végén Caroline időt kért, és Stefan elmondta neki, hogy várni fog rá. A hetedik évad legelső részében elcsattant a második érzelmes csók. Sajnálatos fordulatok miatt az évad felénél elváltak útjaik, de a viszontagságok ellenére a szezon végén újra egymásra találtak. A nyolcadik évadban néhány résznyi boldogság (és igen, eljegyzés) után Stefan újból Ripper üzemmódba váltott. Végül emberré vált, kis évődés után ismét megkérte a vámpírlány kezét, majd pedig feleségül vette élete szerelmét. Azonban nem élvezhették férj-feleség felállásban a közös életüket, mert a fináléban Stefan feláldozta magát mindenki más boldogságáért. Bár szemtől szemben nem sikerült elmondani, de mindkettejük üzenete eljutott a másikhoz, miszerint örökké szeretni fogják egymást. Caroline pedig biztos benne, hogy még találkoznak majd. Tény, ez nem az a nagyon boldog befejezés, amire vágytunk, de attól még, akárhogy nézzük, akkor is endgame!

Többet akarsz?

 
Family

  

Ide a barátaim oldalai kerülnek ki!

 
Elite

 Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic   
   

Jelentkezni a chatben lehet!

Jön: katherine-mcnamara.flaunt, jennifer-l.gp, prettylittleliars.hu, riverdale-fan.com

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Ninaa {#09}
Téma: Steroline (Stefan & Caroline)
Nyitás: 2015.04.02.

Az oldal nem áll kapcsolatban a színészekkel, sem a sorozat alkotóival, ez csak egy rajongói lap! Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Home

Candice búcsúüzenete

2017.03.14. 10:39, Viki

Nos, azzal kezdeném, hogy a mai napig kint volt Linda honlapversenyének táblája, de mivel már jócskán az általa közzétett határidőn túl vagyunk, úgy gondoltam, most már leveszem. A frissítésre rátérve...néhány órával a finálé adásba kerülése előtt kaptunk egy videót Candice-től, amiben pár másodpercben lényegében megköszön mindent és elbúcsúzik a TVD-től. Fordítom, ami elhangzik a videóban. Nekem kicsit szomorúnak tűnik egyébként, ami persze teljesen érthető...

Nyolc teljes évad. Köszönöm mindannyiótoknak, nagyon szépen köszönöm a rajongóknak és a sorozat nézőinek. Ez egy hatalmas öröm volt, és valóban egy életet megváltoztató élmény. Remélem, mindannyian élvezni fogjátok a finálét. Köszönöm ezt az utat!

Búcsú a TVD-től, Steroline-tól és Stefantól

2017.03.13. 14:25, Viki
Címkék: tvd videó személyes

Nem terveztem ennyire átmenni személyesbe, de egyszerűen nem bírok magammal. Nem, az eltelt pár órában, mióta frissítettem, nem jutottam el addig, hogy megnézzem a finálét. Továbbra is "csak" jeleneteket láttam. Jeleneteket, melyek totál és végérvényesen a padlóra küldtek. Viszont szeretnék méltóképp búcsúzni a sorozattól, a karakterektől, és legfőképp persze Stefantól, aki a legnagyobb hőse a TVD-nek, illetve Steroline párosától, akik bár nem élvezhették a közös boldog életet, de hiszem, hogy végül együtt lesznek. És úgy, ahogy ők akarták, ÖRÖKKÉ!!! Bár a sorozat véget ért, és még vissza van az utolsó, na meg a speciális részről írt kritikám, ez most akkor is egy búcsúposzt. Úgy érzem, erre nekem is szükségem van. Nyugi, az oldalt nem zárom be, sőt szerintem évek múlva is frissítek ebben a témában - megírásra váró modulok mindig lesznek -, de úgy gondolom, illő megemlékezni a témáról. Néhány zenés videót posztolok a véleményemmel ellátva, amikről úgy gondolom, mindenképp látnotok kell.

Első körben a sorozatról teszek ki egy magával ragadó videót. Annyira gyönyörű, és igen, tele van fájdalommal, de szépséggel is. Egyszóval ez maga a sorozat. Megmutatja, sőt tökéletes rálátást adhat mindenkinek a tényre, miszerint ez nem egy "idióta vámpírsorozat tiniknek", hanem telis-tele van valódi emberi érzésekkel. Igen, a videóban rengeteg karóba döfést mutatnak meg, de ha alaposan mögé látunk, akkor ez ennél sokkal többről szólt. A TVD tényleg érzelmek tárházát vonultatta fel a történetszálakkal és a csodás színészekkel, és késztetett minket is sokszor sírásra vagy nevetésre. Nyolc évad alatt minden létező dolgon keresztülmentek a karakterek, akiket mi szép lassan (vagy gyorsan) a szívünkbe zártunk, és végül jó esetben mi is átéreztük mindannyiuk örömét vagy épp bánatát, fájdalmát. Sok karaktert elvesztettünk. Szeretetteljes és kevésbé szerethető szereplőktől is el kellett búcsúznunk, de egy dolog biztos. Az életünk részévé váltak mind, és aggódással, izgalommal, öröm- vagy épp bánatkönnyekkel az arcunkon, de figyelemmel követtük a sorsukat a március 10-i fináléig. A videó valóban csodás, ha engem kérdeztek. A kedvenc momentumom benne talán az, amikor a készítője úgy szerkesztette meg, mintha a karakterek jelenlegi és múltbeli énje találkozott volna. Megható.

Nem ez az egyetlen Steroline videó, amit most kiteszek a lapra. Eredetileg nem kettőt pakoltam volna ki, de úgy éreztem, ezt egyszerűen muszáj. Az ok egyszerű: a finálé után azt hiszem, kijelenthetem, hogy Chord Overstreet dala, a Hold On hivatalosan is örökké Steroline dal lesz! Nem véletlen, hogy felhasználták az utolsó részben. Annyira a párosé ez a dal. Soha, senki nem veheti el tőlük, és ha egyszer lesz elég erőm hozzá, készítek erre én is egy Caroline-Stefan fanvideót. Amúgy nagyon szépet készített ez az illető, a könnyek szerintem elkerülhetetlenek. Ahogy összemosta az első és utolsó csókjukat...hát, azt hiszem, ott én teljesen elvesztem. Komolyan mondom, soha nem veheti el tőlük egy szerelmespár sem az első helyet! Ők egyszerűen bevésődtek oda és kész. Életem végéig sírni fogok miattuk, a legtökéletesebb csoda, ami létrejöhetett képernyőn, az Steroline volt. És tudom, hogy endgame lettek. Ezt még számtalanszor le fogom írni. És nemcsak azért, hogy mondjuk magamat győzködjem. Egyszerűen muszáj nyomatékosítanom állandóan, hogy bárhogy is ért véget a sorozat, az ő egyesülésük a túlvilágon hála az égnek elkerülhetetlen!!! Csak ki kell várni...

Na jó...róluk mindenképp kellett ide egy zenés videó. Azt tudnotok kell, hogy a kedvenc sorozatbeli testvéri kapcsolatom nem a Salvatore fiúké. A Supernatural (Odaát) Winchester tesói az abszolút kedvenceim. De szorosan mögöttük ott van Damon és Stefan. És azt hiszem, a finálé után csak még jobban imádom őket. A szívcsücskeim, és elképesztően erős lett az évadok alatt a kötődésük egymás felé. Jó, talán több volt nálunk a mélypont, mint amikor minden rendben volt, de a szeretet ettől még élt a testvérek közt. Persze, tudom, azt kellene látni a széria bizonyos pontjain, hogy mennyire gyűlölik egymást, de tudjátok mit? Én sosem ezt láttam. Mindig egyértelmű volt, milyen fontosak egymásnak, mindössze tele voltak hullámvölgyekkel, amiken nehezen tudták átverekedni magukat. Még néha ők is elhitték, hogy lehetetlen rendbe hozni azt, ami elromlott köztük. Hogy a sok egymás ellen elkövetett baromság, az egymásnak okozott fájdalom nem fordítható vissza. Nos, még ha ez így is volt, az biztos, hogy felül tudtak mindenen emelkedni, és a végére még jobb lett a testvérek kapcsolata, mint előtte valaha. A szeretet tagadhatatlan! Azt hiszem, ennél a videónál jobban egy sem képes bemutatni, miért is olyan isteni ez a kapcsolat.

Szerettem volna egy Stefan-központú fanvideót is megosztani veletek. Ennél jobbat pedig keresve sem találhattam volna, miután szinte azonnal az utamba került. Tényleg minden benne van, tele párhuzamokkal. Még Stelena látványát is elviselem, sőt egyenesen imádom, mert tudom, hogy igen, ahogy a sorozat elején is elhangzott, ez Stefan története. Stelena pedig szerves részét képezte annak, ahova végül eljutott a széria legnagyobb hőse. Már nem utálom a Stelena párost, mert a sorozat végével mindent átértékeltem magamban. Szép emlékeim vannak róluk, amik lényegében belekerültek ebbe a videóba is. Ahogy benne van a csodás Steroline is, hiszen Caroline lett végül Stefan életének legnagyobb szerelme. Gyönyörű momentumok kerültek bele ebbe a videóba is. Persze itt van Damon is, aki minden bizonnyal a legfontosabb személy Stefan életében. Mégiscsak a testvére. Aminek viszont a legjobban örülök, hogy Lexi is belekerült. A vámpírlány, akit épphogy megismertünk az 1. évadban, már el is veszítettünk. Olykor még felbukkant a sorozatban, de az életbe nem tért vissza. Ő volt Stefan legjobb barátja. Lexi húzta ki őt mindig a Ripper üzemmódból, és ő volt az, akire Caroline annyira emlékeztette Stefant. Lényegében Lexi miatt lépett át Steroline a baráti fázisba. Nem mellesleg Lexi mindig szurkolt a párosnak. Annyira örülök, hogy a túloldalon a lány várta a legjobb barátját. Édes istenem! Amúgy nem lehet szavakkal körülírni, mennyire szerettem, szeretem és fogom is szeretni Stefan Salvatorét. A legcsodásabb férfi karakter, aki valaha létezett. Úgy gondolom, megérdemelte volna, hogy teljes és örömteli élete legyen a szerettei mellett, de vigasztal a tudat, hogy békére lelt.

Akkor íme a másik Steroline videó, amit egyszerűen muszáj kitennem. A CouplesCentral oldalamra erre a hétre egy másik ilyen teljes Steroline sztoris videót választottam Hét Videójának, amit egy jó netes barátnőm készített, aki nem mellesleg az egyik kedvenc videókészítőm. Úgy gondoltam, a másik csodás netes barátnőm, egyben favorit vidderem által összeállított Steroline full story videót pedig ide teszem ki. Egyszerűen kell a lelkemnek, még ha zokogásba is taszít. Azt kell mondanom, ennél gyönyörűbb videót életemben nem láttam! A tökéletesnél is jobban megmutatja, miért Steroline a világ legszebb párosa! Számomra legalábbis biztos. A párhuzamok, amiket kaptak, legendásak! Nincs is erre jobb szó! A videó felénél már zokogtam, amikor pedig a végére értem, kiapadt könnycsatornákkal ültem a monitort bámulva. El sem tudjátok képzelni, mennyire szeretem ezt a kettőt. Hálás vagyok, amiért az utamba kerültek és bárminemű túlzás nélkül megváltoztatták az életemet. Jobbá tették. Úgy gondolom, aki megnézi ezt a fanvideót, akár tetszik, akár nem, de be fog lépni a Steroline rajongótáborba. Nem vicc, néhányan már jelezték Sarának - aki a videót csinálta -, hogy sikeresen átformálta őket a videó által Steroline rajongóvá. Úgy gondolom, ezek után nyugodtan leírhatom, hogy varázsereje van ennek a mesterműnek. Ha pedig ez egyáltalán lehetséges, csak még jobban szeretem a párost most, hogy megnéztem ezt a zenés összeállítást. Annyira epic pillanatai voltak ennek a párnak, annyira nem lehet bennük hibát találni, hogy kb. keresni sem érdemes, és...egyszerűen csak hagyniuk kéne az embereknek, hogy Steroline belépjen az életükbe és mindörökre megváltoztatva azt nyomot hagyjanak a nézők lelkén. Egytől egyig mindenkién. Az enyémbe egy életre beégtek, sőt kitörölhetetlenül viszem őket tovább a következő életembe is. Teljesen komolyan beszélek. És senki nem veheti el tőlünk azt, hogy STEROLINE ÖRÖKKÉ!!! Hiszen ők maguk mondták ki a fináléban - bár sajnos nem szemtől szemben, de eljutott hozzájuk a másik üzenete -, hogy örökké szeretni fogják a másikat. Ezt pedig nem veheti el tőlük, sem pedig tőlünk senki és semmi. Egy idő után Caroline megy szépen Stefan után, hogy a túlvilágon ismét együtt legyenek. Akkor már ÖRÖKRE!

Most már nagyon sírok, de mindenképp keretbe óhajtom foglalni ezt a bejegyzést. Egy, a sorozatról készült videóval kezdtem, egy ilyennel is fogom befejezni. Ráadásul egy olyan videóval, aminek már az első 10 másodperce alatt könnybe lábadt a szemem. És most tekintsünk el attól, hogy ennyi csodavideót végignézve egy olyan érzelmi állapotba kerültem, hogy most már akár egy köszönésen is képes vagyok elsírni magam. Mert ettől függetlenül ez a videó (is) fantasztikus. Egy gyönyörűen felépített búcsú. Egy elköszönés a sorozattól, egy tisztelgés a történet és a karakterek előtt. Örülök, hogy kicsit az Eredetiek is belekerültek, hiszen szerves részét képezték a TVD-nek, még ha aztán kaptak is saját sorozatot. Lényegében úgy érzem, szinte minden belekerült, ami fontos. Nyilván lehetetlen egy videóba belesűríteni nyolc évadnyi örömet, bánatot, szeretetet, barátságot, szerelmet, fájdalmat, halált, feltámadást, ÉLETET, de épp ez a szépséges irónia az egészben. A lehetetlen küldetés érzése. Az, hogy kaptunk nyolc évadnyi csodát, amit nem lehet pár percben összefoglalni és megmutatni. Ezt látni kell. Talán nem a Vámpírnaplók minden idők legjobb sorozata - nekem sem az abszolút kedvencem -, de elképesztően mély nyomot hagyott bennem, és mindig szeretni fogom! Életem végéig. És akkor most ragadnám meg az alkalmat, hogy leírjam: amint sikerült megnéznem a finálét, közzétenni a kritikát róla, és hagytam, hogy picit még ülepedjen (már most, így 3 nappal a finálé adásba kerülése után kicsit jobban érzem magam, de azért kelleni fog a végignézése után még 1-2 nap, ez tuti), el fogom kezdeni elölről! Szükségem van rá. Úgy gondolom, terápiás hatással lesz rám, ha újranézem. Meg pár dolgot már most átértékeltem a szériával, a karakterekkel, az eseményekkel kapcsolatban, így mondhatni új szemmel fogom megnézni. És ugyanúgy, vagy talán még jobban fogom szeretni, mint korábban. Még ha van is pár dolog, ami örökké fájni fog, és ami miatt csalódott vagyok és az is maradok. Az idő segít, a TVD újranézése pedig hiszem, hogy gyógyítja majd a sebeket.

Stelena majdnem boldog befejezést kapott

2017.03.13. 10:00, Viki

Muszáj azzal kezdenem, hogy jelenleg nem jó a gépem, de anyához be tudtam "szökni", és innen legalább a fordításokat el tudom hozni. Viszont PS nincs, sem torrent, és pár napig még nem lesz megjavítva a gépem...ez azt jelenti, hogy a finálét sem tudom megnézni. Na jó, meg tudnám, de nem akarom, inkább megvárom, míg minden visszatér a rendes kerékvágásba. Addig pedig erőt gyűjtök. Jeleneteket már láttam, tudom, mi történt, most kicsit belül halott vagyok, komolyan ürességet érzek. Emiatt is gondolom úgy, hogy ez a néhány nap jót is tesz nekem. Aztán természetesen hozni fogom a kritikát. Nincs elfelejtve. Azonban, hogy ne maradjatok friss nélkül, nekiállok interjúkat fordítani. Van néhány, ami még a finálé adásba kerülése előtt készült, de úgy gondolom, érdekességnek azok is jöhetnek. Első körben egy finálé után posztolt cikket fordítok le, ami a Bustle oldalára került ki. Kevin Williamson exkluzív producerrel készült interjú. Elárulom, jelenleg Williamson a legkevésbé szeretett illető az életemben - konkrétan ki nem állhatom, mert miatta csesződött el minden!!! -, de ez nem akadályoz meg abban, hogy vele készült interjúkat is kitegyek az oldalra. Igyekszem félretenni az ellenszenvem ilyenkor és a fordításra fókuszálni. Íme. (Igen, jól látjátok, Stelena...látni fogjátok, hogy Williamson oda meg vissza van ezért a shippért, konkrétan a kedvencei voltak, és ezt az évek alatt sosem leplezte, mindig nyíltan közölte...)

(Figyelem: ez a történet spoilereket tartalmaz a Vámpírnaplók sorozat fináléjából, az I Was Feeling Epic-ből.) A Stelena fanok nem kaphatták meg a boldogan éltek, míg meg nem befejezésüket a Vámpírnaplók fináléjában, és emiatt senki sem csalódottabb, mint a sorozat társszerzője Kevin Williamson. Itt van, mi sikerült félre.

Stefan végül feláldozza az életét, hogy megmentse a bátyját, Damont, miután beadta neki a gyógyírt. Stefan ezután érzelmesen elbúcsúzott Elenától valamiféle purgatóriumban, mielőtt örök békére lel a legjobb barátja, Lexi oldalán. Majd pedig Elena felébredt a megátkozott évekig tartó alvásból, újraegyesült Damonnel, hogy teljes, boldog, emberi életet éljen Damon feleségeként, mielőtt megtalálja a békét a saját szülei, Jenna néni és John bácsi mellett. A CW régóta futó drámájának utolsó momentuma Damont mutatta meg, ahogy végül békére lelt a saját emberi élete végén... Stefan oldalán. De Williamson szerint ez a befejezés nagyon más lett volna.

"Olyan sok különböző eshetőség állt fenn," mondja nekem Williamson a telefonba, miután ötödjére(!) is újranéztem a finálét. "Emlékszem, amikor eredetileg az írószobában voltam és kiválasztottuk az évad témáját, mert az első részt Julie-val írtuk meg, és elkezdtük megvitatni a szezont, mindenkinek remek ötletei voltak. Először volt az a beszélgetés arról, hogy Bonnie-nak kell meghalnia annak érdekében, hogy Elena felébredjen. Egyszerűen annyira erősen tudtuk, mennyire nem akarjuk, hogy Bonnie haljon meg azért, hogy Elena éljen. Nem akartuk azt a mártír kártyát. Ha valakinek mártírnak kell lennie, az Damon vagy Stefan legyen."

Bonnie végül a fináléban ura lett a boszorkányerejének, megmentette Mystic Fallst, és anélkül, hogy belehalt volna a folyamatba, megtörte az átkot, ami Elenát álomban tartotta. Williamson büszke volt Bonnie nyolc évadon át tartó hosszú utazására, attól kezdve, hogy a pilotban felfedezte a képességeit, egészen addig, hogy végül uralta őket a fináléban.

"Alapvetően oda ugrottunk, hogy Bonnie elég erős, és rájött, fel tudja kelteni Elenát. Lökdöste Elenát a kezdetekkor a halálközeli élményével, és képes volt ezt újra megtenni," mondja Williamson. "Eljátszadoztunk a gondolattal, hogy Bonnie boszorkány szála hogyan lesz elvarrva, és igazából ő már a legelső rész óta erős. Nem tudta, hogyan birkózzon meg az erejével, a kocsimosáson autókat gyújtott fel, és nem igazán volt ura ennek. Erre mi rátettük a pontot: igen, végül ráérzett. Ettől a pillanattól kezdve tudjuk, hogy ő birtkolja a saját erejét."

Miután az írók véglegesítették Bonnie történetét, vissza kellett kanyarodniuk ahhoz, hogy ki fog meghalni a fináléban, az I Was Feeling Epic részben.

"Damon és Stefan között tépelődtünk," ecseteli Williamson, mielőtt bevallja, "Én Stelena fan vagyok. Úgy lettem jegyzőkönyvezve, mint Stelena fan. Nekem Stefan és Elena létezik. Egy másik univerzumban velük és így fejeztem volna be a sorozatot. Azonban elvesztettük Elenát a hatodik évadban."

Majd Williamson felfed egy sokkoló csavart, miszerint kezdetben azt akarta, hogy Dobrev az egész évadra visszatérjen, nem csak az utolsó epizódra. Ha vissza tudott volna jönni a nyolcadik évad mind a 16 részére, drámaian megváltozott volna a befejezés.

"Beszéltünk arról, hogy visszaszerezzük őt egy egész évadra," mondja. "Ha visszatért volna közénk a teljes nyolcadik évadra, ki tudtuk volna dolgozni, hogyan térünk vissza oda [Stefanhoz és Elenához]. És imádtam volna ezt feltárni. De nem jött össze. A filmes beosztása nem tette ezt lehetővé. Csak egy részünk volt. Ez kemény volt. Szóval akadt némi választási lehetőség."

Amikor eljött a választás, hogy ki mellett köt ki Elena, "Damonnek kellett lennie," mondja Williamson. "Ott hagytuk abba a sztorivonalunkat, hogy Damonnel volt, amikor elment. Így nem volt rá más mód, hogy visszakanyarodjon Stefanhoz."

Szóval ez megmagyarázza, miért élt végül Elena boldogan Damonnel, de miért Stefan kellett legyen az, aki meghal a fináléban?

"Az írók és mindenki úgy érezte, Stefan lesz az, mindazok után, akiket megölt. Ő volt a hősünk, de Ripperként olyan sok embert ölt meg és sokaknak ártott élete során, átváltoztatta a testvérét vámpírrá," meséli Williamson. "Ha valakinek jóvá kell tennie, az Stefan kell legyen."

De Stefan az utolsó percben majdnem felmentést kapott a tüzes halálból, amikor feláldozta az életét, hogy megölje Katherine-t, amint Bonnie eltérítette a pokoltüzet Mystic Falls irányából, hogy a pokol elpusztítására és Katherine megölésére használja egyszer és mindenkorra.

"Az is tervben volt, hogy Stefan és Caroline elhagyják Mystic Fallst, együtt lépnek le, és különleges, képességekkel rendelkező gyerekeket találnak, elhozzák őket az iskolába és vigyáznak rájuk," fedi fel Williamson. "Ez lenne Stefan élő jóvátétele. De az összes kár és halál miatt, amit Stefan okozott, úgy voltam vele, hogy tényleg? Nem igazán látom Stefant apácának. Ha Stefan tényleg jóvá akarja tenni a dolgokat, meg kell halnia a testvéréért. Meg kell adnia a bátyjának, amit a bátyja igazán akar, vagyis egy emberi életet emberséggel és a nővel, akit szeret."

Elhallgat, majd folytatja, "Ha szóba jött volna más, ennél lyukadunk ki. A sorozat mindig arról szólt, hogy Stefan a hős, és ha Stefan nem kaphatta meg Elenát, Stefannak meg kellett tennie ezt a szép dolgot, hogy megadja a lehetőséget a bátyjának az Elenával való közös életre."

De annak ellenére, mennyi változáson ment át a finálé sztorija, Williamson büszke arra, hogy az epizód megtartotta ugyanazt az alapötletet.

"Eljátszottunk egy csomó ember megölésével és azzal az ötlettel is, hogy Stefan és Damon mindketten meghalnak, együtt távoznak," mondja. "Aztán együtt döntöttünk és maradtunk ennél. Az eredeti befejezésünk szelleme az első naptól fogva érintetlen maradt. Csak a cselekmény lett más. Mindig az volt a célunk, hogy a sorozatot a két testvérrel fejezzük be, és így is lett."

Aggódó nevetéssel hozzáteszi, "Remélem, a Stelena fanok megértik, mert aggódom miattuk."

Legalább a Stelena fanoknak segíthet a tudat, hogy még ha a vágyott kapcsolatuk nem is kapta meg a boldog befejezést, amit akartak, a rajongótáboruknak még mindig ott van Williamson, mint a legnagyobb támogatójuk.

Tehát lényegében Steroline életben maradva boldog befejezést kapott volna, csak a Stelena mániákus vadbaromnak muszáj volt beleszólnia és mindent tönkretennie. Amolyan, "ha Stelena nem lehet boldog, Steroline se legyen az" alapon. Utálom őt. Nagyon. Julie-ra pedig haragszom, hogy nem ragaszkodott az endgame elképzeléséhez...mert tudom, hogy Plec megadta volna nekünk Steroline-t. De vigasztal a tudat, hogy az ÖRÖKKÉ így is a párosé lett. És tudom, hogy majd egyszer egyesülnek. Érzem.

Kilencedik kinézet

2017.03.11. 00:07, Viki
Címkék: oldal

Mivel elérkeztünk a TVD-korszak lezárásához, egyúttal pedig az örök kedvenc párosomtól is búcsúznom kell néhány óra múlva - Amerikában konkrétan két órán belől kezdetét veszi a speciális rész, majd pedig rögtön utána a finálé -, úgy gondoltam, nincs is szebb mód elbúcsúzni a sorozattól, és persze legfőképp Steroline-tól, mint egy szépséges új design - amit nem mellesleg Ninaa barátnőm alkotott, és basszus, ugye, mennyire gyönyörű? -, aminek a középpontjában a múlt heti csodaesküvő áll! Nem tudok betelni ezzel a külsővel, és már most jelzem, hogy baromi sokáig kint lesz és bőven lesz időtök csodálni. :) <3

8x16 - I Was Feeling Epic produceri betekintő

2017.03.10. 19:48, Viki
Címkék: tvd 8x16 videó

Vagyis az utolsó Inside videó, amit a sorozat folyamán kapunk, és amiben Julie Plec beszél az epizódról. Le sem tagadhatom, nagyon megérintett. Az is, amit Julie mond benne, és bizonyos jelenetek is alaposan betaláltak. Igen, előre jelzem, jó pár momentumot megmutatnak a fináléból. Már a videó elején betaláltak az érzelmek, aztán megláttam Katherine-t - akit imádok -, és nekem ott egyszerűen végem volt. De persze a videó legvége csinált ki teljesen és küldött a padlóra végérvényesen. A Steroline BÚCSÚ!!! Erről hoztam a forgatási képeket múlt hónapban, amikor először láttuk Caroline-t menyasszonyként, még ha távoli és rossz minőségű képeken is. Akkor minden bizonnyal ezt forgatták. Hiszen akkor arról számoltam be nektek, hogy az óratorony előtt fognak csókolózni, aztán Stefan elrohan Damon és Matt után. Ergo ez a páros búcsúja. Kérdés, hogy ezután ismét együtt lehetnek-e majd örömben és boldogságban, vagy tragédiába fullad az esküvőjük napja? Én persze előbbiben reménykedem, de nem tudom. Emiatt a gyönyörű búcsújelenetes részlet miatt egyszerre vagyok ideges és nyugodt. Mármint ideges vagyok, mert látszik, mennyire csodálatos lesz, amolyan "méltó lezárás" formában, viszont rögtön felszínre tör bennem a gondolat, hogy annyira úgy tűnik, hogy Stefan fog meghalni, pedig ez még csak a rész eleje, hogy nem tudom...furcsa. Meg miért spoilereznék el nekünk a búcsú egy részletét, ha utána már nem kapunk semmit? Szerintem, legalábbis minden erőmmel bízom benne, hogy a rész végén happy endet kapnak. Készen álltok? Mert én nem...

 

Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!    *****    JROCK FANFICTION FANSITE ~ Yaoi, shounen-ai történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj és olvass nálunk! ;)    *****    Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    Ha még nem tetted túl magad a Twilight iránti rajongásodon és írni is szeretsz, gyere! MO egyetlen Twilight FRPG-je!    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    JÁTÉK A 150000 Ft értékû laptopért!    *****    Újra nyitva a Fitspiration, a Gportal multitémájú blogja. Kattintsatok az új tartalmakért, cikkekért. FITSPIRATION    *****    Autóbontó Blog    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Internetes otthoni munkák!!    *****    antropomorf állatok | internetes szubkultúra | képzeletbeli világ | toleráns emberek    *****    ÚJ!!! Kérdõasztrológia oktatás DÍJMENTESEN, tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon!    *****    Blogger Közösség Facebookon a szerkesztõknek (ismerkedés, vélemények, tanácsok) - Csatlakozz :)    *****    Szeretnék titeket egy játékra hívni,semmi mást nem kell tenned,csak ez a weboldalon jellentkezni: jegvirag.gportal.hu    *****    Keress pénzt ingyen! Napi 2-4 dollár!    *****    Bidista.com    *****    Leighton Meester - Infók és érdekességek Leighton új sorozatáról - Gossip Girl - Leighton Meester - Cikkek, érdekességek    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    A nemrég nyílt új oldalon még egyelõre nincsen sok dolog, de azért már találsz pár olvasnivalót! Gyere nézz be hozzánk!!